Yorumlar

Yorumcunun diğer ziyaretçilerinin değerlendirmelerini görün.

4.9

1958

Puanlama

85

Puanlama

29

Puanlama

14

Puanlama

43

Puanlama

Ne sorarsaniz cevabini aliyorsunuz kesinlikle tavsiye ederim Ben bazen hergün bazen iki günde bir gelir oldum ♥️

1/24/2021

olumlu olumsuz açık konusuyor tavsiye ederim:)

1/24/2021

muhteşem ötesi .....🤩

1/24/2021

Yine cok guzel bir faldi be desem inanki ne söylesem az cok guzel en yakin zaman da hemen gellicemmmmm ☺️

1/23/2021

Yani burda çok olumsuz yorum yapmam ama. Gercekten iki fal arasında bu kadar fark nasil olabilir onu anlayamadım.

1/23/2021

Zülal Hanım'ın yorum gücü epey kuvvetli, detayları tutarlı ve doğru. Öngörüleri dilerim gerçekleşir. Ben kendisini tavsiye ederim. İşini bilen biri olduğu ortada! Teşekkür ederim.

1/21/2021

Iyiki varsin Sen ya bana Unit bana isin bana yol gösterensin öyle iyi hissediyorum ki kendimi seninle konusurken ve sonrasinda Kafamda bir soru Dahi kalmiyor. Süpersin ya

1/21/2021

Ben çok beğendim nokta atışlarını değil net doğru olan şeyleri söyledi yani benim hayatımı yaşadıklarımı yaşayacaklarımı net bildi. Çok teşekkürler sevgili zülal hanımcım ❣️ aldığınız kredi helali hoş olsun çok da keyifli bir faldı. Teşekkürler😍 sevgiler🙋

1/21/2021

Zülal hanımın söylediklerini yaşadım. Çok doğru durum analizi, tespitleri var. Hissiyatı çok güçlü cidden. Kendisine sevgiler♥️

1/20/2021

Mükemmeldi her zamanki gibi hisleri derin ve anlatimi pozitif biri herkes baktirmali

1/20/2021

Zülal hanıma ilk defa geldim. ama çok memnun kaldım. çok güzel yorumladı. falın tamamı nokta atışları ile doluydu. kişilik analizi mükemmel. teşekkür ederim 🙏❤️

1/19/2021

Çok teşekkür ederim 🙏💐Güzel yorumuz için

1/19/2021

İnsana o kadar iyi geliyorsunuzki anlatamam🙏 yeniden güzel şeyler için mutlaka geleceğim. sizin gibi birinin düşüncelerine yorumlarına hep ihtiyacım olacak💜

1/19/2021

zülal hanım kendinden emin ve net bir yorumcu. ben cok memnunum ve kendisine çok güvenirim.

1/18/2021

Teşekkür ederim. Güzeldi.

1/17/2021