Yorumlar

Yorumcunun diğer ziyaretçilerinin değerlendirmelerini görün.

4.9

192

Puanlama

6

Puanlama

2

Puanlama

0

Puanlama

2

Puanlama

Kemal bambaşka biri, cok tesekkur ederim

5/6/2021

Harikasın Kemalcim çok çok teşekkürler emeğine yuregine sağlık çok keyifli bir yorumlamaydi özelikle sorduğum sorulara yaptığın çözümlemeler özen için tekrar çok teşekkürler çok yerinde guzel gerçekçiydi Sevgiler kolaylıklar dilerim🧿👍🙏

5/5/2021

Kemal'e hep danışıyorum. Çok beğeniyorum yorumlarını. Olaylara farklı pencereden bakmamı, kendimi karşı tarafı fark etmemi sağlıyor.🙏 Soru hakkımı sonraya saklıyorum Kemal...🥰

5/3/2021

Teşekkür ederim Kemal bey güldürdünüz beni inşallah dediğiniz gibi her şey yoluna girer ve ben müjde ile tekrar size gelirim çok sağ olun tekrardan iyi geldiniz bana umarım her şey dediğiniz gibi yoluna girer yakın zamanda görüşmek üzere❤️

5/3/2021

Harikasın kemal ,insallah söylediğin gibi olur

5/2/2021

gercekten bakiyor ve tutarli bir sekilde ve lafi dolandirmiyor obur falcilar soru soruyor surekli ama bir kere bile soru sormadi tavsiye ederim enerjiside cok guzel 🥰

5/2/2021

ah ne denir ki Kemal bey icin :)) her zaman sahane, her dedigi istisnasiz defalarca gerceklesti. iyiki iyiki iyiki var :))

5/1/2021

çok teşekkür ederim

4/30/2021

ilişkimi herseyin bildi Canım kemalcigim o güzel sesine yorumuna çok teşekkür ederim gerçekten icimi ferahlattin herseyini dört dörtlük mükemmel yorumlamışsin ağzına gönlüne sağlık canım benim.. inşallah yasaklar biter kendimize geliriz⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐🌞💙 hep gelicem inşallah iletisi için dedikleri de çıkar yine gelirim mujdelrrle sevgilerimle

4/30/2021

Arkadaşlar yook böyle bir şeeey!! hem keşfelsin hemde edilmesin istiyorum şuan. çok ama çok iyi idda ediyorum bu uygulamanın en iyisii.. şans verin değil vermek zorundasınız diyorum. susuyorum ben geri kalanını kemal bey anlatır zaten !! 💗💗💗

4/30/2021

çok teşekkür ederim ☺️

4/29/2021

cok sagolun insallah dediginiz gibi hersey yoluna girer ve ben müjdeyle gelirim görüsmek üzere

4/28/2021

sitenin acik ara en iyi kahve fali yorumu icin mutlaka denemelisiniz

4/28/2021

Ben ne desem ne yazsam yetmezki anlatmaya:)) ne dediyse cikiyor boyle bi enerji boyle bi his boyle bi nezaket hic gormemistim :))

4/25/2021

uzun detaylı bir faldı bakalım dedikleri nekadar çıkıcak :) anı biliyor o belli tesekür ederim

4/23/2021