Yorumlar

Yorumcunun diğer ziyaretçilerinin değerlendirmelerini görün.

4.7

235

Puanlama

14

Puanlama

9

Puanlama

3

Puanlama

10

Puanlama

ilginç ve gerçekçi tavsiye ederim

7/7/2021

Çok teşekkür ederim her şeyin hayırlısı

6/14/2021

cok güzel bir faldı tüm sorularıma detaylı bi şekilde cevapladı gizem hanım tekrar teşekkür ederiim 💖

6/6/2021

Gizem hn,çok teşekkürler,👍

6/6/2021

Başarılı sayılabilecek bir yorum

6/4/2021

kelimeler birbirine karışmış hiç bişey anlamadım hangisini sorayım benle alakası yok ne yazikki detay yok

6/4/2021

Herşeyi detayını ben anlatmama rağmen doğru yanitladin ve çok şeyi bildin. umarım herşey dediğin gibi çıkar ve devam eder. Ben artık hep sana baktiricam. kesinlikle tavsiye edilecek bir yorumcu. 5 yıldız az bile !!! sevgile kal güzel kalbli insan

6/3/2021

agziniza yureginize saglik cok tesekkurler

6/3/2021

çok güzel yorumladin ama ben artık onunla beraber olmam olamam !!! sorum şu... falımda ilerleyen zamanda başka birsiyle tanışma mayacaak mi veya ufukta bir evlilik ??

6/3/2021

teşekkür ederim yine harikasınız benimle yaşıyor gibisiniz hislerinize sağlık:) bugünü bilmeniz geleceği yorumlamaniz şahane iyi ki rastladım size siz efsaneniz mutlaka deneyin derin sevgiler muck

6/2/2021

Kendisine ilk defa geldim ama bayildim tek kelime ile.Sormadigim sorulara bile yanit verdi ve kendi kartlari ile de destekledi bakimimi.Cok samimi ve enerjisini de bizlere yansıtan bir bayan. Ben cok memnun kaldim.Her zaman geleceğim bir kisi artık. Tekrar tekrar cok teşekkür ediyorum ablacığım 🥰❣💐

5/29/2021

asla vermediğim detayları söyledi bana şok oldum. enerjinizi ne kadar güzel alırsa o kadar güzel bakıyor tekrar gelicem ❤️

5/27/2021

ilk kez baktı bugün bana gizem hanım, baya memnun kaldım, nokta atışları oldu.. kahve falım boş çıkmasına rağmen kartlarıyla da destekledi sağolsun, daha dolu bi fincanla geleceğim bi daha kesin 😁

5/27/2021

Yaaaa cok tesekkur ederim bu kadar beklemiyordum dile getirmedigim durunlari dile getirip ozenle yorunlamasi ve yorum kisminda da ozenle yorumlamasindan dolayi tesekkur ederim .

5/23/2021

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim ☺️

5/22/2021