Yorumlar

Yorumcunun diğer ziyaretçilerinin değerlendirmelerini görün.

4.9

349

Puanlama

14

Puanlama

9

Puanlama

1

Puanlama

0

Puanlama

iyiydi yorumunuz tesekkürler

5/31/2021

Çok teşekkür ederim gayet güzeldi

5/19/2021

faliniza bayildim gercekten bayildim ilk deda bir falci bana sus soyleme ben soylicem dedi koptum valla❤️🥺

5/16/2021

faliniza bayildim gercekten bayildim ilk deda bir falci bana sus soyleme ben soylicem dedi koptum valla❤️🥺

5/16/2021

fal sepeti uygulamasinda baktırdığım en iyi yorumcuydu, ağzınıza sağlık. yine geleceğim:)

5/14/2021

Kendisi çok kibar,cok acik sözlü bir bey.Anlatis şekli çok akıcı,kelimeleri tekrara girmiyor ve en önemlisi de ne görür ise onu söylüyor. Kendinise çok teşekkür ediyorum 🌸🌸

5/12/2021

oldukça başarılı denemenizi tavsiye ederim 👌

5/7/2021

Aman yarabbi yaaa müthiş böyle bi his yok yine ağzım açık kalakaldım mükemmellllll😍😍😍😍😍😍😍😍

5/7/2021

Çok mükemmel bir yorumdu teşekkürler

5/7/2021

ayasa bayılıyorum ben içinizi okuyor resmen sağol canım😘❤

5/5/2021

Ne diyeyim ne söyleyeyim bilmiyorum. ilk defa baktırıyorum arkadaşımın tavsiyesiyle geldim nokta atışları yapıyor demişti bu kadar olacağını asla hayal edemezdim. benim kendime itiraf edemediğim şeyleri söyledi bildi tahminlerde bulundu. Şu an bana düşen tek şey tahminlerini beklemek kaldı. Umarım çıkarlar da ben de ayaass çıktı dediklerin diye ağzım kulaklarımda gelirim. faldan öte samimiyetiyle insanın içini de rahatlatıyor. Enerjiniz uyduğu takdirde asla pişman olmazsınız

5/4/2021

Teşekkür ederim, güzel bir bakımdı. Soruya verdiğiniz cevap ile ilgili olarak da ben de aynı şeyi düşünüyorum açıkçası siz de onaylamış oldunuz. Tekrar görüşmek üzere 😊

5/4/2021

Ne diyebilirim ki harika harika kesinlikle gelin

5/4/2021

İşallah dediğiniz gibi olur:)

5/3/2021

çok teşekkür ederim 🤌🏻🤌🏻☘️👏🏻

5/3/2021