Yorumlar

Yorumcunun diğer ziyaretçilerinin değerlendirmelerini görün.

4.8

798

Puanlama

20

Puanlama

10

Puanlama

4

Puanlama

21

Puanlama

çok teşekkür ederim. çok güzel baktınız. allah razı olsun. sizi iyi ki tanıdım. ağzınıza sağlık.. sık sık uğrayacağım

7/25/2021

havuzdan alinan bir faldi detayli pozitif ve guzeldi yorumunuz icin cok tesekkur ederim

7/25/2021

cok guzel baktiniz. tekrar baktiracagim. hikaye daha detayli anlatnak istiyorum.

7/25/2021

harikaydi yine her zamanki gibi sevgiler

7/25/2021

çok geç baktınız ve hep teselli öğüt niteliğindeydi

7/24/2021

Sahra hanım ağzınıza sağlık ben bahsetmemiştim yakın zamanda bir yıkım yaşamıştım onu bildiniz hayırlısı olsun🙏Şu an kafa dağıtıyorum eskiye nazaran unuttum çok şükür.Akışa bırakıcaz izleyip görücez olacakları. Teşekkürler güzek bakımınız için yalnız bi şe dicem ben soru kısmında o kıza karşı ne hissediyor? Şu an güncel durumları ne diye sordum da cevaplamamışsınız eğer hissedebilirseniz sizin soru sorma kısmınızdan bana cevap verir misiniz???

7/19/2021

Her zaman muhteşem ötesi müthiş benzeri yok

7/17/2021

Güzel ve detaylı yorum için çok teşekkür ediyorum. 1, eski adam yakın zamanda mi bana dönecek. 2. Eğer dönerse yeniden birlikte olmak için mi yoksa sadece özür af dilemek için mi. Sevdiği için mi dönecek yoksa alışkanlık mi. 3. 2.şansı hakediyor mu gerçektenyine aynı şeyi yapar beni pişman eder mi. 4. Yeni adamla bir şansınız olacak mi. Sevgisi gercekmi. Aramızdaki sorunlar nasıl. Iyi geceler. Sevgiyle kalin

7/16/2021

Çok güzel bir bakım yine 🌸 çok kibar bir insan ve hissiyatı iyi bence çok teşekkür ederim 🌸

7/13/2021

bayıldım, enerjisi harika💘

7/10/2021

Mükemmel bir kahve falıydı tüm şekiller olumlu olumsuz yorumlanmış

7/10/2021

Ben bir şey söylemeden olduğu gibi anlattı, harflerin hepsi doğru, hissiyatı çok iyi. Bunların dışında ses tonu olsun samimiyeti olsun güven vericiydi. Çok beğendim çok teşekkür ederim 🌝

7/8/2021

fal bakimi uzun sürdü ama açıklama yaptığında ve fali dinlediğimde nedenini anladim gerçekten hisleri okuyor ben kesinlikle bulacağınız birsey olduğuna inanarak tavsiye ediyorum herzamanda danışmak için calacagim bir kapı. ❤❤❤❤🧡

7/3/2021

falımı havuzdan aldı teşekkürler gayet uzun emek verılmıs bır yorumdu

7/2/2021

Çok teşekkür ederim sahra hanım soru kısmına daha cevap almadan yorum yazıyorum çünkü çok memnun kaldım falım promosyon olmasına karşın özenli ve dikkatle yorumlayıp içfenliğini yansıttığı için. İleriye dair söylenenleri tabi görüp yaşayacağız ama ilgi ve alaka anlatımı çok iyi

6/23/2021