Yengeç Burcunda Yeni Ay

12 Temmuz Perşembe günü Yengeç burcunda 20 derecelik bir Yeni Ay oluşuyor. Peki, Yengeç burcunda Yeni Ay burçlara neler getirecek?

Yengeç burcunda Yeni Ay genel anlamda yeni başlangıçları, ev ile aile konularını, anne / çocuk ilişkisini, beslenme, spor, barınma gibi temel ihtiyaçları temsil ediyor diyebiliriz. Bu süreçte gündem maddelerimiz bu konular üzerinden belirlenecek ve bu alanlarda güçlü dönüşümlere gireceğiz.

Yengeç Yeni Ay’ı tüm burçlar için yepyeni ve tertemiz bir sayfa anlamına geliyor. Hayatınızdan söküp atmak istedikleriniz, sünger çekmek istediğiniz sorunlar ve artık düşünmek bile istemediğiniz konuları hem kalbinizden hem zihninizden söküp atabilirsiniz. Bu sayede de kısa süre içinde kendinizi hiç olmadığınız kadar güçlü hissedebilirsiniz.

Yeni Ay haftası hepimiz için bir tür yenilenme olacak. Hem ailevi konular hem iş ile eğitim konuları hem de aşk konularında yepyeni fırsatlarla karşılaşacak, yeni başlangıçlar için kendimizi hazır hissedeceğiz. Yengeç burcunda Yeni Ay eski zamanlardan beri metamorfoz yani ölüp yeniden doğmak anlamına gelen terimle tanımlanır, bunu unutmayın.

Bu süreçte hayatınızda çoktan sonu gelmiş ama bir türlü bitiremediğiniz ilişkilerden, korkularınızdan, endişelerinizden ve sizi kemiren dertlerden kurtulacaksınız. Uzunca bir süredir kendinizi yorgun ve tükenmiş hissediyorsanız Yengeç burcunda Yeni Ay size şifa kaynağı olacak. Artık kendinizi güvensiz, mutsuz ve bitkin hissetmenize gerek yok. Hayatınızda açılacak yeni bir kapıdan geçecek, eski hayatınızın kapısını ise bir daha hiç açılmamak üzere kapatacaksınız.

Önümüzdeki günler yeni iş görüşmeleri, eğitim planları, gelecekle ilgili atılacak adımlar, girişimler, yeni aşklar ve tatiller için çok uygun. Bu yenileyici sürede yapmanız gereken tek şey ise arkanıza bakmamak, artık sizin için arkanızda önemli bir şey kalmadı, bunu kabullenin. Sadece önünüze ve aydınlığa bakın.

Yengeç burcunda Yeni Ay küçük sağlık sorunları yaşayan kişiler için de mucizevi olacak diyebiliriz. Sağlık sorunlarınızı aşacaksınız. Kilo vermek isteyenlere de müjdeli bir haber verebiliriz. Artık uzunca bir süredir vermek için çalıştığınız kilolara veda edeceksiniz. Yengeç burcunun enerjisinin her zaman için sevgi dolu ve şefkatli olduğunu da unutmayın.

Yengeç enerjisi kalbinizdeki yaraları sarıp size duygusal mutluluk verecektir. Bu dönemde takıntılarınızı bırakmalısınız. Gelecek planlarına odaklanmalı geçmişe takılıp kalmamalısınız. Değişim ve dönüşümün desteklendiği bu günlerde yapabileceğiniz en iyi şey kendinizi akışa bırakmak ve hayatınızda yeni bir sayfa açmak olacaktır. Açtığınız yeni sayfada ise kuralları siz belirleyecek, hayatınızda sadece istediklerinizin olmasını sağlayacaksınız…