Yaz Döneminde Burçları Neler Bekliyor

Mayıs Ayının sonuna yaklaştık. Çok yakında Haziran Ayı ile birlikte yepyeni bir yaz dönemine gireceğiz. Peki tüm gezegensel enerjilerle birlikte burçlar yazın neler yaşayacak?

 

Koç: Yaz döneminde ilişkisi olmayan Koçlar ayaklarını yerden kesecek şekilde aşık olacaklar. İlişkisi olan Koçlar ise var olan ilişkilerinde çok daha iyi bir noktaya ulaşacaklar. Bu yazın ana teması Koçlar için aşk, bağlılık ve mutluluk olacak.

 

Boğa: Yaz döneminde Boğalar daha çok eğitim ve iş konuları ile ilgilenecekler. Ayrıca bu tür konularda bunalmalarının ardından hayatlarındaki pek çok kararı gözden geçirebilirler. Boğalar için yazın ana teması değişim ve dönüşüm olacak.

 

İkizler: Yaz döneminde İkizler daha çok sorumluluklarını yerine getirmeye çalışacaklar. Bu sorumluluklardan arta kalan zamanda ise işleri, eğitimleri, varsa ilişkileri yoksa da yeni başlayacak ilişkileri ile ilgilenecekler. Yazın ana teması yoğunluk olacak.

 

Yengeç: Yaz döneminde Yengeçler kişisel gelişim, güzellik, spor, beslenme, diyet gibi konularla ilgilenmeye başlayacaklar. İlişkisi olanlar daha ciddi düşünmeye başlayacaklar olmayanlar aşık olabilir. Yazın ana teması kendileri olacak.

 

Aslan: Yaz döneminde Aslanlar konuşmalar, sohbetler, tartışmalar ve toplantılarla ilgilenecekler. Sosyal anlamda yoğun bir dönem yaşayacak ve çok başarılı olacaklar. Yazın ana teması Aslanlar için etkili konuşma ve ikna etme olacak.

 

Başak: Yaz döneminde Başaklar eğitim, kariyer, aile ve sevdikleri kişiler arasında bazı seçimler yapmak zorunda kalacaklar. Bu yaz atacağınız her adım gelecek yıllarınızı belirleyecek. Bu yazın ana teması seyahatler ve bu seyahatlerde alınacak kararlar olacak.

 

Terazi: Yaz döneminde Teraziler bazı konularda kafa karışıklıkları yaşayabilirler. Kararsız kalabilir ve hayatlarını genel anlamda tekrar gözden geçirmek isteyebilirler. Bu yazın ana teması ayrıntıların tekrar gözden geçirilmesi ve tereddütler olacak.

 

Akrep: Yaz döneminde Akrepler hayatlarının her alanında bir sonraki aşamaya geçiyorlar. Bu eğitim, aşk, kariyer ya da başka konular olabilir. Artık sorumluluklarınız da artacak. Bu yazın ana teması ise aile, dostlar ve sevdiklerinin desteği olacak.

 

Yay: Yaz döneminde Yaylar ev ve aile konularıyla ilgilenecekler. Ayrıca yaşayacakları bazı deneyimler aşk konusunda kafalarının karışmasına da neden olabilir. Yaylar için bu yazın ana teması kafa karışıklarının aşılması için gösterilecek çaba olacak.

 

Oğlak: Yaz döneminde Oğlaklar başarı ve mutluluğu birlikte yaşayacaklar. Uzunca süredir yorulan Oğlakları bu yaz güzel günler bekliyor olacak. Kendinizle, kişisel gelişiminiz ve gelecek planlarınızla ilgileneceksiniz. Yazın ana teması mutluluk olacak.

 

Kova: Yaz döneminde Kovalar farklı olaylarda yanlış anlaşılacaklar ve bu durum can sıkıcı bir hal alacak. Bu durumdan kaçmak için seyahatler, etkinlikler organize edebilirler. Bu yazın ana teması sıkıntılardan kaçmak için gidilecek yerler ve yapılacaklar olacak.

 

Balık: Yaz döneminde Balıklar ev, aile, eğitim ve kariyer konusunda gezegensel enerjiler tarafından desteklenecekler. Her ne kadar genel anlamda yanlış anlaşıldığınızı düşünseniz de işler yolunda gidecek. Bu yazın ana teması sorunların çözülmesi ve başarılar olacak.