Yay Burcunda Dolunay

29 Mayıs Salı günü Yay burcunda 8 derecelik bir Dolunay gerçekleşiyor ve hayatımızı etkisi altına alıyor. Peki, Yay burcunda Dolunay bize neler getirecek?

Yay burcunda gerçekleşecek olan Dolunay genel anlamda gelecek, gelecek planları ve gelecekle ilgili konulara adaptasyonu simgeliyor diyebiliriz. Dolunay’ın yoğun şekilde etkili olacağı süreçte ağırlıklı olarak detaylar, seçimler ve iletişim konuları gündem maddesi olacak. Aynı zamanda bu konuların geleceğimizin şekillenmesinde de büyük rol oynayacağını söylemek mümkün.

Yay burcunda Dolunay aslında geçmişte takılı kaldığımız konulara, kişilere ve olaylara artık veda etmemizi sağlayacak, bizi uzun süredir olması gerektiği üzere ileriye bakmaya motive edecek oldukça önemli bir süreci simgeliyor. Bu süreç gelecek planları yapmak, yeni girişimlerde bulunmak, ileriye bakmak, hayatlarımıza yeni bir sayfa açmak ve nostaljik düşüncelere son vermek için çok uygun.

Yay Dolunay’ı döneminde artık geleceğinizle ilgili daha inançlı olmanız, farkındalığınızı arttırmanız ve özellikle de Yay enerjisinin etkisiyle geleceği keşfetmek için çalışmanız çok önemli. Geçmişten kopmanın ve yüzünüzü geleceğe dönmenin zamanı geldi. Geçmişe takılıp kalanların bu günlerde inatçı davranmaması oldukça önemli olacak çünkü geçmişi bırakmayı reddederseniz bu hayatınızı olumsuz yönde etkileyecek.

Bu dönemde şimdiye kadar hayatınızda aldığınız kararların, attığınız adımların ve gelecekle ilgili yaptığınız planların teker teker gerçekleşmeye başladığını da göreceksiniz. Bu nedenle eğer hayatınızda yapmak istediğiniz değişiklikler varsa şimdi bu değişiklikleri yapmanın tam sırası. Bu süreçte yapacağınız değişikliklerin hayatınızda ve geleceğinizde kalıcı olacağından emin olabilirsiniz.

Yay Dolunay’ı hayatımızdaki Yay enerjisini arttırarak bizi zorluklarla yüzleşmek için de motive edecek. Artık kaçıp saklanacak yerimiz kalmıyor. Belki bunun boğuluyormuş gibi bir his yarattığını düşünüyor olabilirsiniz ama sorunlarla yüzleştiğinizde hem genel olarak hayatınız hem de geleceğinizle ilgili çok farklı yaratıcı fikirler geliştirebilirsiniz.

Önümüzdeki günlerde artık sizi kısıtlayan sınırlar ve kurallar ortadan kalkıyor. Önünüzdeki seçenekler sınırsız. Karşınıza çıkacak yeni fırsatlar daha yaratıcı olmanız, daha fazla üretim yapmanız ve her konuda esnek düşünmeniz için de size yardımcı olacak. Nasıl bir gelecek hayal ediyorsanız o geleceği inşa etmeye başlamak için sorumluluk almanızın ve harekete geçmenizin zamanı geldi. Korkularınızı bir kenara bırakın.

Yay burcunda Dolunay tüm burçlar için yenilikler, başlangıçlar, hayaller ve hedefler anlamına geliyor. İzlenecek doğru strateji ile Yay burcunda Dolunay size tam istediğiniz geleceği elde etmeniz için büyük bir fırsat sunacak. Bu fırsatı değerlendirmek tamamen sizin elinizde. Kendinize inanın ve kimsenin sizi yolunuzdan çevirmesine izin vermeyin!