Vesta Oğlak Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta içinde Vesta asteroidi Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Peki, Vesta’nın Oğlak burcuna geçmesi bizi nasıl etkileyecek?

Vesta asteroidinin Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte hayatımızın odak noktası kurallar, statü, başarı, gelenekler ve eğitim olacak. Vesta ve Oğlak enerjileri birleştiğinde hayatımızdaki ciddiyet seviyesi hiç olmadığı kadar artacak. Artık tüm burçlar yollarından sapmadan hedeflerine doğru gidecekler.

Önümüzdeki günlerde artık detaylar ve küçük resim de ilgimizi çekmeyecek. Sadece büyük resimle ilgilenmeye başlayacağız. Kariyerimiz, eğitim şartlarımız ve gelecekte olmak istediğimiz yer konularını düşünmeye başlayacağız. Hiçbir risk almak istemeyecek ve doğru yoldan gideceğiz.

Bu süreçte Vesta’nın Oğlak burcuna geçtiğini çok net bir şekilde hayatımızda hissedeceğiz çünkü Oğlak enerjisi hayatımızın her alanında kendini gösterecek. Önümüzdeki günler boş durmak için değil çalışmak, tasarruf yapmak ve olgunlaşmak için uygun bir zaman dilimi olacak. Bunu iyi değerlendirmelisiniz.

Oğlak burcunun Toprak Burçları arasında en güçlülerden biri olduğunu da unutmamalısınız. Oğlak enerjisi sizi çok daha dikkatli kılacak ve başarıya yaklaştıracak. Toprak enerjisinin artması ektiklerimizi biçeceğimiz anlamına gelir. Bu yüzden geçmişten gelen emeklerimizin karşılığını da alacağız diyebiliriz. Artık somut sonuçlar elde edecek, yaptıklarınızın karşılığını alacaksınız ama bu da hiç kolay ve rahat olmayacak.

Vesta asteroidinin Oğlak burcuna geçtiği dönemde yapmanız gereken en önemli şey hangi alanda olursa olsun çalışmak olacak. Eğitim sürecinde olanların sınavları ve dersleri için, kariyer sahibi olanların iş yerlerindeki başarıları için çalışması çok önemli. Hiçbir şey yapmasanız bile yapmanız gerekenleri halletmek için çalışabilir veya planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Sorumluluklarınızı ihmal etmeyin, çabalamaya devam edin ve asla yılmayın. Bu süreçte korkularınız ve endişeleriniz ortaya çıkabilir. Kendinizi baskı altında da hissedebilirsiniz ama yola devam etmelisiniz çünkü Oğlak enerjisi tüm bunların sonunda size çok büyük bir ödül verecek.

Oğlak burcuna geçerek hayatımızda gerçek sonuçlar almamıza yardımcı olacak olan Vesta aynı zamanda gerçekleri önümüze sunacak. Ayrıca bizi bir hesaplaşma dönemine sokacak da diyebiliriz. Hem başardıklarınızın hem de göz ardı ettiklerinizin sonucunu göreceksiniz.

Aile, aile hayatı ve gelenekler ile görenekler de bu süreçte önem kazanacak. Her türlü ikili ilişkide kuralların dışına çıkmamaya çalışmanız yararınıza olacak. Sabırlı ve azimli olmanız da çok önemli. Eğer önümüzdeki dönemi ve dalga dalga artacak olan Oğlak enerjisini iyi kullanırsanız yaptığınız gelecek planlarının hepsini elde edeceksiniz.