Vesta Kova Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta sonunda Vesta asteroidi Kova burcuna geçiş yapıyor ve hayatımızı etkisi altına alıyor. Peki, Vesta asteroidinin Kova burcuna geçmesi bizi nasıl etkileyecek?

Vesta asteroidinin Kova burcuna geçiş yapması ile birlikte önce hayatımızda ikili ilişkilerimiz büyük bir canlılık kazanacak diyebiliriz. Ortaklık ilişkileri, özel hayat, anne ya da baba ile ilişkiler, kısacası her türlü ikili ilişki en önemli gündem maddemiz haline geliyor.

Bu dönemde geleneksel kuralların daha fazla ön plana çıkması ile birlikte gelenekleri sorular hale gelebiliriz. Özgürlüğümüzün kısıtlandığını hissetmemiz ve içimizde büyük bir asi gücün uyanması da olası. Tabular ve kemikleşmiş alışkanlıklar sık sık üzerinizde düşüneceğimiz konular olacak.

Vesta asteroidi ile Kova burcunun enerjisi birleştiğinde en çok aklımıza gelecek kavramlardan bir diğeri de bağlılık olacak. Sık sık hayatımızdaki bağlılıkları sorgulamaya başlayacak ve bu konuya bakış açımızı değiştireceğiz. İkili ilişkilerde her bir tarafın kendine özel alanı olması gerektiğine inanmaya başlayabiliriz.

Özgürlük enerjisini de beraberinde getiren Kova burcu aşk ilişkilerinde de partnerlerin kendileri ayrı ayrı zaman geçirmek istemelerine yol açabilir. Bu tür durumlarda anlayışlı olmanızda yarar var. Çünkü aşk ilişkisi, iş ilişkisi ya da farklı bir ilişki olsun sosyal hayatta boğulan kişi ya kaçar ya kabuğuna çekilir unutmayın.

Önümüzdeki günlerde ortaklık ilişkilerinin de sarsılmaması için dikkatli olmakta yarar var. Vesta asteroidi bu dönemde bize ikili ilişkilerde herkesin özgür birer birey olduğunu ve sadece birbirlerine saygı duydukları, birbirlerini destekledikleri sürece o ilişkide var olabileceklerini hatırlatacak.

Vesta asteroidinin Kova burcuna geçtiği dönemde insan ilişkileri ile ilgili bir dönüm noktasına girmiş bulunuyoruz. Sosyal ilişkiler konusunda hayata bakışımız değişecek. İkili ilişkilerimizde bizi aşağı çeken insanları hayatımızdan çıkaracağız.

Kova enerjisi her zaman özgür olmayı ister. Bu yüzden tüm burçlar Kova burcunun enerjisi ile birlikte kendileri var olmak isteyecek, üstlerine fazla gelen kişilerle olmak istemeyecekler. Bunu unutmayın ve eğer hayatında var olmak istediğiniz arkadaşınız, partneriniz ya da iş arkadaşınız varsa onlara karşı daha anlayışlı olmaya çalışın.

Bu dönem birisine yapışık olarak dolaşmak, sürekli aynı kişi ile vakit geçirmek ve birisine ölümüne bağlanmak için uygun bir zaman dilimi değil. Tam tersi hepimiz sevdiklerimiz ile mesafeli bir ilişki yaşamak isteyeceğiz. Eğer bunu kabullenir ona göre davranırsak her şey daha kolay olur.

Vesta asteroidinin Kova burcuna geçmesi ile birlikte yalnız kalmak isteyenler de istemeyenler de biraz daha tek başına, özgürce zaman geçirmek zorunda kalacak. Bu süreci kendiniz için zorlaştırmak yerine kendi ilgi alanlarınızı oluşturmalı ve kendi kendinize yetmeyi öğrenmek için çabalamaya başlamalısınız.