Vesta Asteroidi Yay Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta içi Vesta asteroidi Yay burcuna geçiş yapacak. Peki, Yay burcuna geçiş yapan Vesta asteroidi hayatımızı nasıl etkileyecek?

Sadakat, saflık ve hedefe kilitlenmeyi simgeleyen Vesta asteroidinin Yay burcuna geçmesi ile hayatımızda güven, inanç, doğrular ve özgürlük gibi kavramlar öne plana çıkacak. Önümüzdeki günlerde Vesta asteroidinin üzerimizde yarattığı etki ile artık detaylarla ilgilenmeyi bırakacak ve büyük resmi kolayca görebileceğiz.

Bu dönemde hem Vesta asteroidinin hem de Yay burcunun etkisiyle ideallerimize çok daha güçlü bir biçimde tutunabiliriz. İnançlarımız ve doğrularımız ile ilgili düşüncelerimiz sınanırken herkesin doğruları ile kendi doğrularımız arasında kalabiliriz. Bu tür anlarda her zaman kendi kalbinizin sesini dinlemeyi unutmamalısınız.

Vesta’nın Yay burcuna geçmesi ile birlikte toplumsal kurallara uymak isterken kendinizden vazgeçtiğini fark edeceksiniz. Bunun ardından da hayatınızı değiştirecek çok köklü ve büyük kararlar almaya başlayacaksınız. Dürüstlük her zaman çok önemlidir ve etrafınızdaki insanlara doğruları anlatmanız gerekir bunu unutmayın. Başkalarını memnun etmek için kendi doğrularınızdan vazgeçmemelisiniz.

Önümüzdeki süreçte Yay burcunun size katacağı enerji ile yöneleceğiniz alanlarda tamamen birer fanatik haline gelebilirsiniz. Diğerlerine belli etmek istemeseniz de aşk, iş veya hayalleriniz konusunda tuttuğunuz kopartmak için ne gerekirse yapacak, o isteğiniz ile yatıp kalkacak hale geleceksiniz. Bu şekilde güçlü olmak size iyi gelecek.

Yay ile Vesta’nın enerjileri birleştiğinde sizi anında hareket geçirecek duygular ortaya çıkacak diyebiliriz. Bu duyguların ortaya çıkması hedefe kilitlenmeniz için çok önemli ama emelleriniz için sevdiklerinizi sakın yıpratmayın çünkü sonrasında kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Bu geçiş ile genel anlamda öğrenecekleriniz ve deneyimleriniz artacak diyebiliriz.

Vesta’nın Yay burcuna geçmesi ile birlikte tüm burçlar hayatlarında yeni bir sürece başlayacaklar. Yeni konulara ilgi duymaya başlayabilirsiniz ya da şimdiye kadar hayata geçirme konusunda çekinceleriniz olan konularda harekete geçebilirsiniz. Merak duygusu bu günlerde çok yoğun bir biçimde ön plana da çıkabilir. Bu duyguyu iyi kullanmalısınız.

Bu süreçte ya çalıştığınız iş yerinde ya da eğitim hayatınızda hedeflerinize kilitlenebilir, bir süredir aklınızda olan yasal bir konuda resmi mercilerle görüşmeye başlayabilirsiniz. Aklında alım satım ya da girişimcilik gibi planlar olanlar için de harekete geçmenin tam zamanı diyebiliriz. Farklı konularda kurslara gidebilir enerjinizi neye inanıyorsanız onun için harcayabilirsiniz.

Bu günlerde başkalarının düşüncelerine kulaklarınızı kapatmayın ama kimsenin düşüncesiyle de inandıklarınızdan geri adım atmayın. Doğrular herkesin açısından farklılaşabilir. Siz kalbinizin ve içgüdülerinizin sizi götürdüğü yere gitmeye devam edin. Bilgelik enerjisi size destek olacak. Arkanıza hiç bakmadan yolunuzda ilerlemelisiniz.