Venüs Yengeç Burcuna Geçiş Yapıyor

Bugün akşam Venüs Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Peki, Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi bizi nasıl etkileyecek?

 

Koç: Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile hayatınızda yaşadığınız tüm sorunları geride bırakmak isteyeceksiniz. Artık kimsenin sizi üzmesine ve canınızı sıkmasına izin vermeyecek sadece gerçek sevgiyi önemseyeceksiniz.

 

Boğa: Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile güvende ve mutlu hissetmek sizin için ön plana geçiyor. Kimsenin ne dediğine aldırmayacak ve daha iyi hissetmek için içinizden geldiği gibi davranmaya başlayacaksınız.

 

İkizler: Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile hayatınızda arkadaşlık, özgüven ve finansal durumunuz ön plana çıkıyor. Sık sık arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz. Özgüven sorunlarına dikkat edin ve çok harcama yapmayın.

 

Yengeç: Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesinden en çok sizin burcunuz etkilenecek. Bu süreçte çok daha duygusal olabilirsiniz. Sık sık geçmişi düşüneceksiniz ve belki de gözleriniz dolacak. Ama aynı zamanda şans da sizden yana.

 

Aslan: Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile hayal gücünüz, yaratıcılığınız açısından heyecan verici bir dönem sizi bekliyor. Hayalinizdeki bir seyahate çıkabilir veya uzun zamandır çok istediğiniz bir şeye kavuşabilirsiniz.

 

Başak: Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile iş ve eğitim konuları öne çıkacak. Aklınızdaki yeni projeleri planlamak, fikirlerinizi paylaşmak için iş ortaklarınızla bir araya gelebilirsiniz. Yaratıcı bakış açınızla başarılı olacaksınız.

 

Terazi: Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile sevdiklerinizle yapacağınız bir konuşma, sizin açınızdan çok verimli sonuçlanabilir. Ortaya attığınız fikirler sayesinde hem kendi hem de etrafınızdakilerin hayatına yardım edeceksiniz.

 

Akrep: Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile eğitim ve seyahat konuları ön plana çıkabilir. Ancak küçük engeller nedeniyle planlarınızda bazı aksamalara olabilir. Çok ciddi bir karar almadan önce beklemekte fayda var.

 

Yay: Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile yeni şeyler keşfetmek, yeni yerler görmek için motivasyonunuz çok yükselecek. Enerjinizi, yaratıcı şeylere yönlendirebilir, heyecan verici bir geziye çıkabilirsiniz. Fırsatları değerlendirin.

 

Oğlak: Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile bir süredir üzerinde çalıştığınız ve belki de sizi biraz yoran bir konuda çok önemli bir bilgiye ulaşabilirsiniz. Bu bilgi sayesinde, bir anda işler çok daha hızlı ilerleyebilir.

 

Kova: Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile maddi konularla ilgili endişeleriniz, sizi bazı konularda geri durmaya itebilir. Finansal konularda bir karar vermeniz gerekiyorsa, detayları göz önünde bulundurmalısınız.

 

Balık: Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile evinizle ilgili bir süredir üzerinde çalıştığınız ve çok karmaşık halen gelen bir konuda, sona yaklaşıyorsunuz. Odaklanma gücünüzü kaybetmeyin, başarıya ulaşmanıza çok az kaldı.