Venüs Yengeç Burcuna Geçiş Yapıyor

19 Mayıs sabahı Venüs İkizler burcundan çıkarak Yengeç burcuna geçiş yapacak. Peki, Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi burçları nasıl etkileyecek?

Venüs’ün İkizler burcundan çıkarak Yengeç burcuna geçmesi ile ihtiyaçlarımız, arzularımız ve hedeflerimiz ön plana çıkacak. Özellikle parasal konular, güvenlik, ikili ilişkiler, manevi değerler ve kendimize olan saygımız gibi kavramların sık sık gündeme geleceğini söylemekte yarar var.

Bu süreçte tüm burçlar çok daha korumacı ve aynı zamanda çok daha duygusal olacaklar. İsteklerimiz bizim için her şeyden daha önemli hale gelecek. Geçmişimizde elde edemediklerimiz için daha çok pişmanlık duyarken istediğimiz şeyleri gelecekte elde etmek için de daha fazla çalışacağız.

Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile ulaşmak istediğimiz hedefler ve gerçekleştirmek için çabaladığımız hayaller konusunda kendinizi çaresiz hissedebilirsiniz. Ancak bu çaresizliğe aldırmayın ve çalışmaya devam edin. Kendinize olan inancınız ve saygınızı kaybetmezseniz bu günlerde hayallerinize ulaşacaksınız.

Bu dönemde onur, gurur ve saygı gibi kavramlar da özellikle gündem maddesi olacak. Bunun yanı sıra güvende olma ihtiyacının da artması ile tüm burçlar kendilerine sığınacak bir liman aramaya başlayabilirler. Ancak kendinize sığınacak liman aramak yerine kendi kendinizi korumanız ve kendinize yetmeniz çok daha önemli, bunu unutmayın.

Önümüzdeki günlerde aile üyelerinizin ve sevdiğiniz kişilerin sizin isteklerinize hayır demesi de canınızı sıkabilir. Bu konuda tüm burçlar daha hassas olacak ve ani tepkiler verecek. Çünkü sanki her şey size karşıymış ya da herkes sizi reddediyormuş gibi hissetmeniz mümkün. Bu durumda Yengeç enerjisinin duygusal geçişleri ve hassasiyeti tetiklediğini aklınıza geçirmeye çalışmalısınız.

Venüs gezegeni ile Yengeç burcunun enerjisi birleştiğinde tüm sorunları kişisel algılayabilir, her şeyi abartmaya da meyilli olabilirsiniz. Geçmişinizden gelen konuların da tekrar ortaya çıkması ile oldukça fazla duygu yoğunluğu olan bir zaman dilimine girmiş bulunuyorsunuz. Bu gezegensel enerji genel anlamda tüm burçların biraz daha fazla maneviyata önem vermesine neden olacak.

Genel anlamda Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi duyguları tetiklemesinin yanı sıra sevdiğiniz kişilerle beraber olmanız, onlarla daha çok zaman geçirmeniz ve içinizdeki sevgiyi ifade etmeniz için de uygun bir dönemi de başlatıyor. Kendinizle ilgili daha çok düşünebilir, aradığınız sevgi, güven, huzur ve rahatlığı bulmak için uğraşabilirsiniz.

Bu süreci en iyi şekilde değerlendirmek için duygularınızın yoğunlaşmasını doğal karşılamalısınız. Mutlu olmak için size iyi gelen şeyleri yapmalı ve hiçbir konuda fazla hassasiyet göstermemelisiniz. Özellikle kırgınlıkların kine dönüşmemesine dikkat edin ve kötü alışkanlıklar edinmeyin. Venüs ve Yengeç enerjisi tüm burçların güvende ve mutlu olmasını sağlayacak.