Venüs Yay Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta içinde Venüs Yay burcuna geçiyor ve hayatımızı etkisi altına alıyor. Peki, Venüs’ün Yay burcuna geçmesi burçlara neler getirecek?

 

Koç: Venüs’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte bir arkadaşınızın yardımınıza ihtiyacı olabilir. Koç burçları doğal olarak yardımsever olduğundan, bu yardım parayla ilgili olmasa bile, arkadaşınızın yanında ve ona destek olacaksınız.

 

Boğa: Venüs’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte hiç beklemediğiniz bir telefon veya e-mail alabilirsiniz. Yapacağınız konuşmalar enerjinizi ve dikkatinizi talep edeceğinden her tür iletişimden biraz uzak, tek başınıza kalmak isteyebilirsiniz.

 

İkizler: Venüs’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte sözleriniz normalden daha fazla bir ağırlık taşıyacak. Aile evinizde yaşayabileceğiniz bir gelişme karşısında davranışınızla örnek teşkil etmeniz gerekebilir. Her zorlukla baş etmeye hazır olacaksınız.

 

Yengeç: Venüs’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte aklınız para konularıyla meşgul olabilir. Uzun vadede para konularında olumlu bir beklentiye girebilirsiniz. Ayrıca Venüs ve Yay enerjisi ekonomik konuları sizin için daha da iyimser kılacak.

 

Aslan: Venüs’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte kendinizi ifade etme fırsatı bulacaksınız. İş yerinde bir anlaşmazlık yaşarsanız, sevgi gezegeni Venüs daha diplomatik davranmanıza ve kendinizi iyi bir şekilde ifade etmenize yardım edecek.

 

Başak: Venüs’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte ailenizden birisine borç verecek veya bir süre evinizi açacaksınız. Ancak Venüs ve Başak enerjileri bu süreçte sizi agresifleştirebilir ve iş ya da aşk ilişkinizde bir gerginliğe yol açabilir. Sakin olmalısınız.

 

Terazi: Venüs’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte evinizde partnerinizle ya da ev arkadaşınızla ciddi bir konuşma yapmayı istiyor olabilirsiniz. Şanslısınız ki Venüs bu konuşmanın karşılıklı olarak yapıcı bir tonda geçmesini sağlayacak.

 

Akrep: Venüs’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte iş yerinde şaşırtıcı gelişmeler olabilir. Yöneticinizden gelebilecek bir mail iş konusunda varsaydığınız verileri yeniden düşünmeniz ve başka olasılıkları gözden geçirmeniz gerektiği hakkında olabilir.

 

Yay: Venüs’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte haftanın temasını insanlarla yapacağınız ciddi konuşmalar oluşturabilir. Bu konuşmalar ortağınızla işinizin gidişatını konuşmak olabileceği gibi aşk ve evlilik kararlarının alınmasını da içerebilir. Dikkatli olun.

 

Oğlak: Venüs’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte hayatınızda önemli değişiklikler olabilir. Gezegenler sizin paylaşılan gelirler evinizde buluştuğundan, miras veya yatırım yoluyla dışarıdan bir kaynaktan elinize para da geçebilir.

 

Kova: Venüs’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte bu hafta sözleriniz normalden daha etkili olabilir. Ancak yine de, Venüs kafa karıştırıcı bir açıda olduğundan arkadaşlarınızla şakalaşırken dikkatli olun. Yaptığınız şakaları ciddiye alıp bozulabilirler.

 

Balık: Venüs’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte hafta daha iyi bir hal alacak. Bu gezegensel geçiş sayesinde kendinizi daha güçlü ve çekici hissedeceksiniz. Akşam dışarı çıkmak için, yaratıcı işler yapmak için ve hayatınızdaki sorunları çözmek için iyi bir zaman.