Venüs Terazi Burcuna Geçiş Yapıyor İletişim Dönemi

Bu hafta sonunda Venüs yönetici gezegeni olduğu Terazi burcuna geçiş yapıyor. Peki, Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi bizi nasıl etkileyecek?

Venüs’ün Terazi burcuna geçişi hayatımızda önemli bir rol oynayacak. Çünkü Terazi, yönetici gezegeni olan Venüs’ün aşk ve ilişkiler ile ilgili kısmını temsil etmektedir. Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi ile birlikte hayatımızda fedakarlıklar, itiraflar, aşklar, ayrılıklar, sosyal ilişkiler ve iletişim konuları önemli ölçüde yoğunluk kazanacak.

Önümüzdeki günlerde sosyal değerlerinizi, kabul edebileceklerinizi ve edemeyeceklerinizi sık sık düşünmeye başlayacak, bu konulara kafa yoracaksınız. Sosyal ilişkilerinizle ilgili aklınızı kurcalayan bu sorular Venüs’ün Terazi burcundan çıkarak Akrep burcuna geçiş yapacağı 9 Eylül tarihine kadar devam edecek diyebiliriz.

Venüs’ün Terazi burcuna geçerek hayatımızı etkisi altına aldığı dönemde öncelikle geçmişte yaşadığınız acılı aşk ilişkileri ve sorun yaşadığınız sosyal ilişkileriniz aklınıza gelecek. Bunları sık sık düşünecek ve şuanda hayatınızda olan kişileri geçmiştekilerle karşılaştırmaya başlayacaksınız. Ancak bunun size fazla bir yararı olmayacak, bunu unutmamaya çalışmalısınız.

Bu dönemde aynı zamanda partneri olan burçların ilişkilerinin zorlu deneyimler yaşayabileceğini ve güçlü olmayan ilişkilerin bitme noktasına bile gelebileceğini söylemekte yarar var. Partneri olmayan burçların ise aşk konusunda kafaları karışabilir. Sık sık birilerine aşık olduklarını düşünüp sonrasında hiç beklemedikleri kişilerden farklı teklifler alabilirler.

Sosyal anlamda zayıf olduğunuz yönleri bu süreçte çok daha iyi anlayacak ve ona göre davranmayı da öğreneceksiniz. İstekleriniz ve beklentileriniz ile ilgili sınırlar kalbinize çekici gelenlerle zıtlaşmaya, ters düşmeyecek başlayacak. Bu noktada mantığınızı devreye sokmanız da büyük önem taşıyor. Venüs’ün Terazi burcunda olması tüm burçların sosyal anlamda uyumu yakalamak için savaştığı bir zaman dilimine de işaret ediyor, unutmayın.

Bu hafta içinde sosyal ilişkilerinize, eğlenceye, arkadaş toplantılarına ve gezip eğlenmeye daha fazla vakit ayırmak isteyeceğiniz kesin ama bunun yanında işlerinizi ve sorumluluklarınızı aksatmamaya da özen göstermelisiniz. Her ne kadar arkadaşlarınızla veya sevdiğiniz insanla gezip eğlenmeye doyamasanız da bazen insanın yalnız kalıp hayatında olup bitenleri düşünmesi gerekir, bunu aklınızdan çıkartmayın.

Kolay güvenen insanlar sıklıkla aldatılmaya da meyillidir. Önümüzdeki günlerde aklınızın her zaman için bir köşesinde bulunması gereken söz bu olacak. Venüs’ün Terazi burcuna geçerek hepimizin sosyalleşmesini sağladığı bu süreçte mutlaka arkadaş veya flört etmek istiyor gibi görünüp canımızı yakan insanlar olabilir. Bu kişilere karşı tedbirli olmayı ve soğukkanlı hareket etmeyi başaramazsanız önümüzdeki belki de bir aylık zaman dilimi sizin için acı dolu ve utanç verici deneyimlerle dolu olacak. Sizi gerçekten sevenlerin kıymetini bilin ve size yeterince değer vermeyenleri hayatınızdan silin…