Venüs Satürn Üçgeni

Bu hafta sonunda Boğa burcundaki Venüs ile Oğlak burcundaki Satürn arasında 9 derecelik bir üçgen açı oluşacak ve hayatımızı etkisi altına alacak. Peki, Venüs – Satürn üçgeni bizi nasıl etkileyecek?

Venüs ile Satürn arasında oluşacak üçgen açının kişisel istekleri öne çıkarttığını söylemekte yarar var. Bu gezegensel karşılaşma tüm burçları kendi ihtiyaçlarına, duygularına ve hedeflerine yöneltecek. Bu nedenle önümüzdeki günlerde özellikle bencil davranmaktan kaçınmak ve ani tepkilerimizi kontrol etmemiz gerekli.

Venüs ile Satürn arasında oluşacak üçgen açının etkisiyle artık tüm burçlar büyük bir uyanış sürecine giriyorlar. Etrafımızda olan biteni çok daha iyi anlayacak ve hızlı tepki vermeye başlayacağız. İçgüdülerimiz ve sezgilerimizin de güçlenmesi ile düşmanımız, dostumuz kim, doğru yanlış nedir gibi konularda ayrım yapmak daha kolay hale gelecek.

Bu dönemde yaşanacak olan zihinsel uyanışın etkisiyle ayrıca maddiyatın maneviyattan sonra geldiğini, paranın ailevi değerlerin yanında en ufak bir değeri olmadığını ve asıl hedeflememiz gerekenlerin ne olduğunu çok daha iyi anlayacağız. Aslında hatalarımızı görüp telafi etmek için hemen harekete geçeceğimiz günler başlıyor diyebiliriz.

Bu günlerde içinde bulunacağımız her şey bizim isteğimiz dahilinde gerçekleşecek. Fedakarlıklar geri plana geçerken, kendi değerlerimiz, planlarımız ve isteklerimiz de öne geçecek. Bu da kendi adımıza konuşmamızı, hareket etmemizi ve başarılı olmamızı sağlayacak. Bu anlamda önümüzdeki zaman diliminin değerini iyi bilmekte yarar var.

Bu uyanış dönemini iyi kullanmak için tüm burçların başarılı olmak istedikleri konulara odaklanması gerekli. Farkındalık sahibi olmak için oturup düşünmek ve hayati konuların önemini anlamak bu süreçte önceliğimiz olmalı. Aynı zamanda motivasyon enerjimiz yüksek olacağından yarım kalan işlerin tamamlanması da mümkün.

Venüs – Satürn üçgen açısı Boğa ve Oğlak burçlarında gerçekleşiyor. Bu da çok önemli çünkü Boğa ve Oğlak enerjileri tüm burçların üretken, çalışkan, hem ruhsal hem bedensel olarak güçlü olmasını sağlayacak. Tuttuğumuz kopartabileceğimiz bu günlerde en önemli olan ne istediğini bilmek ve onu almak için hiç tereddüt etmeden harekete geçmek, bunu unutmayın.

Bu hafta ruhsal anlamda ihtiyacımız olanları da elde edeceğiz. Yani aşkı arayanlar bulacak, ilişkilerinde sorun yaşayanların ilişkisi düzelecek, eğitim ya da kariyer konularında engelleri aşamayanlar engelleri aşacak. Her türlü problem kendiliğinden çözülüyor. Bize kalan ise bu verimli dönemi en iyi şekilde değerlendirmek ve istediklerimize kavuşmak olacak…