Venüs Jüpiter ve Juno Karşılaşması Aşk Üçgeni

Bu hafta sonunda Boğa burcundaki Venüs, Yay burcundaki Jüpiter ve Yengeç burcundaki Juno asteroidi karşılaşacak. Peki bu üçlü karşılaşma bize neler getirecek?

blog banner 2

Venüs, Jüpiter ve Juno’nun karşılaşması aslında genel anlamda ikili ilişkilerimizi etkileyecek diyebiliriz. Bu yoğun gezegensel enerji burçların aşk ve sevgi ilişkilerinde büyük değişimler meydana getirecek.

Koç: Bu dönemde partnerinize ya da hoşlandığınız kişiye karşı açık olmalı ve hissettiğiniz olumlu duyguları mutlaka onunla paylaşmalısınız. Kavga etmekten kaçının. İyimser olmaya çalışın ve anın tadını çıkarın.

Boğa: Bu dönemde karşınızdaki kişiyi mutlu etmelisiniz. İlişkiniz varsa partnerinize küçük bir hediye alın. İlişkisi olmayan Boğalar da gerçekten etkilenecekleri biri ile karşılaşabilirler. Bu fırsatı iyi değerlendirin.

Yengeç: Bu dönemde hiç olmadığınız kadar şefkatli olacağınızı söyleyebiliriz. İlişkinizle ilgili kaybetme korkusu, kıskançlık gibi olumsuz duyguları bir kenara bırakmalısınız. Tüm Yengeçler aşk konusunda daha olumlu olmalı.

İkizler: Bu dönemde duygularınızı ifade etmekten kaçınmayın. Karşınızdaki kişiye açık olun. Korkularınızı bir kenara bırakın ve partnerinize teslim olun. Hayatınızın olumlu yönde değiştiğine kendiniz şahit olacaksınız.

Aslan: Bu dönemde güzel günler geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiye ya da partnerinize tüm duygularınızı açıkça ifade edin. Onlarla her şeyi paylaşın. Paylaşım güzeldir, unutmayın. Aynı zamanda kavga etmekten da kaçının.

Başak: Bu dönemde çok dikkatli olmalısınız. Partnerinizi kırma ihtimaliniz çok yüksek bu yüzden riskli konulara girmeyin. Şefkatli, sakin olun ve ona ilişkinizin olumlu yönlerinden bahsedin. Küçük hediyelerle partnerinizi şımartabilirsiniz.

Terazi: Bu dönemi iyi değerlendirmenizde yarar var. Partnerinizi ya da sevdiğiniz kişiyi kırdıysanız gönlünü alın. Sinemaya gitmeyi tercih edebilir ya da partnerinize ellerinizle yaptığınız bir hediye verebilirsiniz.

Akrep: Bu dönemde hiç olmadığınız kadar kendinize güvenli olacaksınız. Aşkı iliklerinize kadar hissedeceksiniz. Partnerinizle ya da hoşlandığınız kişi ile birlikte geçireceğiniz bu güzel süreç size iyi gelecek. Aşk ve sevgi konusunda şansınız açık.

Yay: Bu dönemde oldukça duygusal hissedeceksiniz. Partneri olmayan Yaylar bu duygusal süreçte aşık olabilirler. İlişkisi olanlar ise sevgilerini güçlendirebilir ve ciddi adımlar atabilirler. Duygularınızı bastırmanıza gerek yok.

Oğlak: Bu dönemde eğer partnerinize ya da nişanlınıza evlenme teklif etmeyi düşünüyorsanız, şimdi tam zamanı. Cesur olun. Ona güzel bir akşam hazırlayın ve o kusursuz akşamın ardından teklifinizi patlatın, size hayır demeyecektir.

Kova: Bu dönemde oldukça hassas olacaksınız. Eros oklarını sizin için saklıyor. Partneriniz varsa hayallerinizdeki gibi bir akşam geçireceksiniz, yoksa da yeni bir aşka yelken açacaksınız. Tartışmalardan kaçının. Bu konuda dikkat!

Balık: Bu dönemde duygularınız daha yoğun olacak. Bu hassasiyetiniz nedeniyle yanlış anlaşılmalara açık olacaksınız. Bu süreci mutlu geçirmek için biraz daha sakin olmaya çalışın ve anın tadını çıkartın, pişman olmayacaksınız.

blog banner 2