Venüs İkizler Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta sonunda Venüs İkizler burcunda geçiş yapıyor ve hayatımızı etkisi altına alıyor. Peki, Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi bize neler getirecek?

Venüs’ün İkizler burcunda geçiş yapması genel anlamda seçeneklerin de artması anlamına geliyor. Hepimiz için farklı seçenekler, yol ayrımları ve karar aşamaları ön planda olacak da diyebiliriz. Artık bir seçim yapacak ve hayatımızı değiştireceğiz.

Venüs’ün İkizler burcuna geçerek burada kaldığı süreç aslında değişim öncesi belirleyici bir dönem olarak da tanımlanabilir. Bu günlerde atacağımız her türlü adımın karşılığını ilerleyen dönemlerde alacağız. Ne yapmayı tercih edersek belki de bundan sonraki hayatımız buna göre şekillenecek. Bunu hiç bir  zaman aklımızdan çıkartmamamız gerekiyor.

Bu dönemde iletişim konusu da yine ön planda olacak. Birkaç gün içinde iş ve okul arkadaşlarımız, evliysek eşimiz ve akrabalarımız, partnerimiz ya da yakın dostlarımızla sık sık konuşmamız gerekecek. Hem onlarla ilgili çok farklı şeyler öğreneceğiz hem de paylaşım yapmak, dertleşmek hoşumuza gittiğinden bunun için zaman ayıracağız.

Önümüzdeki günlerde hayatınızın her alanında hiç beklemediğiniz deneyimler yaşayacaksınız ve bu deneyimlerin sonucunda da aniden bir yol ayrımına geleceksiniz. Bu tür yol ayrımlarında yenilikler ve değişim kesinlikle çok daha çekici olabilir ancak sadakat duygusunun ne kadar önemli olduğunu ve kendinizi asıl rahat ettiğiniz şekilde ilerlemenin önemini unutmamalısınız. Bir anda yaşanacak büyük değişimlerin sonucu iyi olmayabilir.

Bu süreçte seçimlerinizi yaparken dikkatli olmaya, sağlam adımlar atmaya, istekleriniz doğrultusunda ilerlemeye ve kendinizi stres altında hissetmemek için de hem de mantığınızı hem de kalbinizi eşit oranda kullanmaya dikkat etmelisiniz. Bunu yapacak olursanız hayatınızı kendi istediğiniz yönde değiştirebilir, aynı zamanda kendiniz de dönüşebilirsiniz.

İkizler ve Venüs enerjisinin birleşmesi fiziksel anlamda da güzelliğin öne çıkmasına neden olacak. Hepimiz spora ve yeni diyet programlarına başlayacak, yeni kıyafetler, kişisel bakım ürünleri alacak ve daha güzel olmak isteyeceğiz. Bu konuda da abartıya kaçmamaya özen göstermeniz gerekiyor. Güzel olmak için kendi değerlerinizden vazgeçmemelisiniz.

Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi ile en çok Yay, Balık, Koç, Terazi ve Oğlak burçları değişecek diyebiliriz. Bu burçlardan yakınları olanlar ise bu değişime şahit oldukları için süreci birebir karşıdan izleme şansını yakalayacaklar. Hepimizi eğlenceli ve farklı günler bekliyor. Buna hazırlıklı olmamızda yarar var.