Venüs İkizler Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta Venüs İkizler burcuna geçiş yapıyor. Peki, Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi bizi nasıl etkileyecek?

Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi ile en çok sosyal ilişkiler, maddi konular ve özgüven konusu çok ciddi şekilde etkilenecek diyebiliriz. Artık sosyal ilişkilerimizde daha açık olduğumuz ve süreç başlayacak. Daha şeffaf olacak ve daha net iletişim kurabileceğiz. Maddi konularda ise kendimize çizeceğimiz planlar bizi yukarıya taşıyacak. Özgüvenimizin de artacağını ifade etmek mümkün.

Venüs’ün İkizler burcuna geçişi pek çok yönden tüm burçlar için müjdeli haberleri simgeliyor diyebiliriz. Hayatımızda daha yoğun İkizler enerjisi olacağı için zihinsel olarak daha esnek, yeniliklere ve değişikliklere açık olacağız. Bu da bizi hem kuracağımız iletişimlerde hem de sorunların çıkıp B planı yapmak gereken anlarda güçlü kılacak.

İkizler enerjisi genel anlamda iletişimde, tartışmalarda ve hatta küslüklerde çözülmeleri getiren bir enerjidir, bunu unutmamalıyız. Bu da iletişim sorunlarının çözüleceği anlamına geliyor. Artık dolaylı konuşmalar, imalar ve laf sokmalar hayatımızdan çıkıyor. Kısa süre sonra yeni ortaklık ve iş ilişkileri, arkadaşlıklar, dostluklar ve aşk ilişkileri kurulabilir.

Bu dönemde aynı zamanda özgüven eksiklikleri bitecek. Kendinizi eleştirmeyi bırakacaksınız çünkü Venüs enerjisiyle birlikte hepimiz kendi içimizdeki potansiyeli, güçlü yönleri ve güzellikleri görecek. Bu potansiyeli en iyi şekilde kullanmaya çalışmalısınız. Karşınıza çıkan fırsatları çok daha iyi bir şekilde değerlendirme fırsatı elinize geçecek.

Venüs’ün İkizler burcuna geçtiği süreci iyi bir şekilde değerlendirmek ve bu günlerde daha başarılı, mutlu, huzurlu olmak istiyorsanız bu gezegensel enerjinin sizi desteklemesi ile iletişim sorunlarınızı aşmak için siz de özen gösterin. Kimseye kırgın kalmayın, affetmek en güzel erdemlerden biridir. Ayrıca kırdıklarınız varsa artık onların gönlünü alın.

Bu süreçte hem fiziksel hem de ruhsal olarak uyumlu olacaksınız. Sporunuzu ihmal etmeyin. Beslenmenize dikkat edin. Kendinizi hatalarınız ya da kusurlarınızla da sevmeye başlayacaksınız ancak yine de bu konuda fazla gevşeklik yapıp sorumluluklarınızı, yapmanız gerekenleri bir kenara bırakmayın.

Bu hafta yeniliklere de açık olacağınız için aşkı arayanların aşkı bulması olası. Aşkı daha önce bulmuşların ise zihni ilişkileri ile ilgili netleşecek. Bu günler zihnimizi netleştirmek için çok uygun. Biraz daha fazla derin düşünecek ve tarafsız bir şekilde kendi hayatımıza bakabileceğiz. Bunu en iyi şekilde kullanın ve farkındalığınızı arttırın…