Venüs Balık Burcuna Geçiyor

Bu hafta Venüs Balık Burcuna geçiyor ve ilişkiler, para, ahlaki değerler, özgüven gibi konulara bir sihirli değnek ile dokunuyor. Kudretli ve verimli Venüs’ün inançlı, kendine güveni tam, çalışkan Balık Burcuna geçmesi ile hayatımız şenleniyor diyebiliriz.

Venüs’ün Balık Burcuna geçmesi hepimizin hayatını etkisi altına alacak. Bu dönemde farkındalığımız artacak. Romantik anlamda her şeyin mümkün olduğu bir haftaya giriyoruz. Bu dönemde havada aşk kokusu olacak. Hiçbir şeyin imkansız olmadığı bir zaman dilimindeyiz, bunu unutmayın. Bu hafta tuttuğumuzu kopartacağız.

Bu dönemi iyi değerlendirmek bizim elimizde ve bu dönemi iyi bir şekilde kullanmamız çok önemli çünkü bu hafta ne dilersek gerçek olacak. Belki kendiniz için yeni bir aşk dileyebilir, belki biraz daha fazla para isteyebilirsiniz ya da belki de canınızı acıtan her şeyin tamamen yok olması için dua edersiniz. Balık Burcunun etkisi ile hem hayallerimiz çok daha geniş ve kapsamlı olacak hem de çok kısa sürede bu hayallerin gerçek olmaya başladığını göreceğiz.

Venüs’ün Balık Burcuna geçtiği bu dönemde hayatınızın aşkını bulabilirsiniz, bir anda hiç beklemediğiniz birinden inanılmaz bir teklif alabilirsiniz, hayatınızı tamamen değiştirecek büyük bir karar alabilir ya da her şeyi bir kenara bırakıp Dünya turuna çıkmaya bile karar verebilirsiniz. Balık Burcunun etkisi ile özgüven, inanç gibi duygular ön plana çıkarken Venüs’ün etkisi daha çok aşk, sevgi, merhamet ve fedakarlık gibi alanlarda görülecek.

Bu dönemde uzun süredir peşinde olduğunuz bir şeyi yakalamanız da olası. Ayrıca bir süredir beklediğiniz konularda sonuçlar alacaksınız. Emeklerinizin boşa çıkmadığını göreceksiniz. Balık Burcundaki Venüs hayallerin kabul edilmesini simgeler bu da artık kendimizle barışacağımız anlamına geliyor. Eğer bir süredir kendinizi mutsuz, kötümser ya da bıkkın hissediyorsanız artık iyileşme dönemi geldi, unutmayın. Kendinizi Balık Burcundaki Venüs’ün iyileştirici ve mucizevi enerjisine bırakın; sonra da hayatınızın biranda nasıl değiştiğini kendi gözlerinizle izleyin.

Bu dönemde en çok ihtiyacınız olan şey sağlığınıza dikkat etmek olacak. Tüm bu olumlu enerjilere şahit olduğunuz dönemde hasta olmak istemezsiniz bu yüzden bu hafta kendinize dikkat etseniz iyi edersiniz. Tek yapmanız gereken sağlığınıza biraz daha özen göstermek ve kendinizi Venüs’ün enerjisine bırakmak. Kendinizi Venüs’e bırakırsanız asla pişman olmayacaksınız.