Venüs Balık Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta Venüs Balık burcuna geçiş yapacak. Peki, Venüs’ün Balık burcuna geçmesi bizi nasıl etkileyecek?

Venüs’ün uzunca bir süreden sonra Balık burcuna geçmesi aslında tüm burçlar için oldukça önemli. Çünkü Venüs’ün Balık burcuna geçmesi hayatımıza hayalleri, fedakarlıkları, değişim ve dönüşümü sokacak. Her burç için dönüm noktası olacak önemli olaylar zinciri başlıyor.

Venüs’ün Balık burcuna geçmesi ile aşk, para, değerler ve öz saygı kavramları konusunda büyük kafa karışıklıkları yaşanmaya başlayacak diyebiliriz. Özellikle de Venüs ile Balık enerjisi pek çok konuda çatışan iki gezegensel güç olduğundan duygusal anlamda dalgalanmalar yaşamamız ve kararlarımızın sık sık değişmesi olası.

Bu süreçte herkesin bu konularda değişebilir. Venüs enerjisi her zaman çok fazlasını istediğinden sizi biraz doyumsuz yapabilir ancak onunla çatışan Balık enerjisi bir anda düşüncelerinizin tam terse dönmesine neden olabileceğinden sahip olduklarınızdan vazgeçmeye de karar verebilirsiniz.

Önümüzdeki günlerde Venüs’ün Balık burcuna geçmesi ile sağlığınızla ve sevdiklerinizle ilgili konular da gündem maddeleri arasında olacak. Bu zaman dilimi kötü alışkanlıklardan kurtulmak, hastalıkların iyileşmesi, kendinizi ruhsal olarak daha iyi hissetmeniz için çok uygun. Ayrıca sevdikleriniz için büyük fedakarlıklar yapmaya karar vermeniz de olası.

Venüs ve Balık enerjisi birleştiğinde tüm burçlar sınırlarını aşmak isteyecek. Hayalleriniz ya da çok sevdiğiniz biri için büyük kararlar alabilir ya da tam tersi sınırlarınızı aşmak için çok istediğiniz bir şeyden tamamen de vazgeçebilirsiniz.

Venüs’ün Balık burcuna geçmesi aslında sınırsızlık, kuralsızlık ve çok dahası kelimelerinin toplamını içeren bir zaman dilimi olacak diyebiliriz. Genel anlamda çok aceleci olabilirsiniz. Bu konuda dikkatli olmalısınız. Bu günlerde hiç düşünmeden bir şeylere balıklama atlayacak sonrasında ise kararsız kalacaksınız. Geçmişte hoşunuza gidenlerin halen size hoş görünmeyeceğini unutmamalısınız.

Bu dönemi en iyi şekilde değerlendirmek istiyorsanız daha fazla hayal kurun, hedeflerinizi ve istediğiniz her şeyi hayal edin. Cesaretinizi toplamak ve plan yapmak için çok uygun bir zaman dilimine girmiş bulunmaktayız. Ruhsal ve fiziksel sorunlar yaşayanların kendilerini toparlayabileceği ve gelecek için planlar yapılabilecek bir dönemde olacağız.

Bu hafta eğlenmeye, sosyalleşmeye ve para harcamaya da yatkın olacaksınız. Fazla harcama yapmadığınız sürece eğlenmekten zarar gelmez. Ancak yeni tanıdığınız biri ya da yeni öğrendiğiniz bir konu için içinizde bitip tükenmek bilmez bir tutku hissetmeye başlarsanız alarm çanlarının çaldığını unutmayın ve daha tedbirli olun.