Venüs Balık Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta sonunda Venüs Balık burcuna geçiş yapıyor ve hayatımıza Balık enerjisi dahil oluyor. Peki, Venüs’ün Balık burcuna geçmesi bizi nasıl etkileyecek?

Venüs’ün Balık Burcuna geçmesi hepimizin hayatını etkisi altına alacak. Bu dönemde farkındalığımız artacak. Romantik anlamda da her şeyin mümkün olduğu bir haftaya giriyoruz. Bu dönemde havada aşk kokusu olacak. Hiçbir şeyin imkansız olmadığı bir zaman dilimindeyiz, bunu unutmayın. Bu hafta tuttuğumuzu kopartacağız.

Kısaca Venüs’ün Balık burcuna geçmesinin burçlara etkisine bakacak olursak. Koçlar, Venüs’ün Balık Burcuna geçtiği bu dönemde hayatınızın aşkını bulabilirsiniz, bir anda hiç beklemediğiniz birinden inanılmaz bir teklif alabilirsiniz. Boğalar hayatınızı tamamen değiştirecek büyük bir karar alabilir ya da her şeyi bir kenara bırakıp Dünya turuna çıkmaya bile karar verebilirsiniz. İkizler için Balık Burcunun etkisi ile özgüven, inanç gibi duygular ön plana çıkarken Venüs’ün etkisi daha çok aşk, sevgi, merhamet ve fedakarlık gibi alanlarda görülecek.

Yengeçler, bu dönemde uzun süredir peşinde olduğunuz bir şeyi yakalamanız da olası. Ayrıca bir süredir beklediğiniz konularda sonuçlar alacaksınız. Aslanlar emeklerinizin boşa çıkmadığını göreceksiniz. Başaklar için Balık Burcundaki Venüs hayallerin kabul edilmesini simgeler bu da artık kendinizle barışacağınız anlamına geliyor. Teraziler eğer bir süredir kendinizi mutsuz, kötümser ya da bıkkın hissediyorsanız artık iyileşme dönemi geldi, unutmayın. Akrepler kendinizi Balık Burcundaki Venüs’ün iyileştirici ve mucizevi enerjisine bırakın; sonra da hayatınızın biranda nasıl değiştiğini kendi gözlerinizle izleyin.

Yaylar bu dönemde en çok ihtiyacınız olan şey sağlığınıza dikkat etmek olacak. Spor yapın ve daha iyi beslenin. Oğlaklar tüm bu olumlu enerjilere şahit olduğunuz dönemde hasta olmak istemezsiniz bu yüzden bu hafta siz de kendinize dikkat etseniz iyi edersiniz. Tek yapmanız gereken sağlığınıza biraz daha özen göstermek ve kendinizi Venüs’ün enerjisine bırakmak. Kovalar genel anlamda kendinizi Venüs’e bırakırsanız asla pişman olmayacaksınız. Değişimi kabullenmenizin artık zamanı geldi. Balıklar Venüs’ün Balık burcuna geçmesi en çok da sizi etkileyecek ve hayatınızda yolunda gitmeyen şeyler yoluna girecek. Rahatlayıp derin bir nefes alabilirsiniz.

Bu dönemi iyi değerlendirmek bizim elimizde ve bu dönemi iyi bir şekilde kullanmamız çok önemli çünkü bu hafta ne dilersek gerçek olacak. Belki kendiniz için yeni bir aşk dileyebilir, belki biraz daha fazla para isteyebilirsiniz ya da belki de canınızı acıtan her şeyin tamamen yok olması için dua edersiniz. Balık Burcunun etkisi ile hem hayallerimiz çok daha geniş ve kapsamlı olacak hem de çok kısa sürede bu hayallerin gerçek olmaya başladığını göreceğiz.