Venüs Akrep Burcunda Geri Harekete Geçiyor

Bu hafta sonunda Venüs, Akrep burcunda geri harekete geçiyor ve hayatımızı etkisi altına alıyor. Peki, Venüs’ün Akrep burcuna geçmesi bizi nasıl etkileyecek?

Venüs’ün Akrep burcuna geçmesi ile birlikte ertelemeler, gecikmeler, kıskançlık ve takıntılar gibi konular ön plana çıkabilir. Venüs ile Akrep burcu enerjisi birleştiğinde hayatımız her anlamda çok daha yoğun hale gelecek. Buna hazır olmalısınız.

Bu dönemde zorunluluklar konusunda kendinizi çok daha asi hissetmeniz de olası. Zorunda kaldığınız hiçbir şeyi yapmak istemeyeceksiniz. Yaptığınız bazı fedakarlıklardan dolayı pişman olmanız da olası. Sadece istediğiniz şeyleri yapmaya meyilli olacaksınız ve ana odak noktanız kendiniz olacaksınız.

Venüs enerjisinin hayatımıza motivasyon enerjisini getireceğini de söylemekte yarar var. Yarım kalan işlerin bitirilmesi, yeni işlere başlanması veya yapmak istenilen herhangi bir şey için harekete geçilmesi için çok uygun bir zaman dilimi olacak. Planlı ve programlı bir şekilde hedeflerinize kolaylıkla ulaşabilirsiniz çünkü Venüs sizi destekliyor olacak.

Önümüzdeki günlerde asıl dikkat etmeniz gereken konu duygularınız olacak. Hedefleriniz, hayalleriniz, eğitim, kariyer ve para konularında olumlu yönde hızla ilerlerken tam tersi duygularınız konusunda içinize kapanacaksınız. Ancak içinize kapanmanız duygularınızın giderek yoğunlaşmasını değiştirmeyecek ve bazen istemediğiniz şekilde duygularınız patlayacak.

Duygularınızın patladığı anlarda özellikle de sevdiklerinizi kırmamaya özen göstermenizde yarar var. Takıntılı olduğunuz konular, tutkularınız ve istekleriniz öne çıkarken karşınızdaki insanların da size göre davranmasını isteyebilirsiniz.

Aynı zamanda Akrep enerjisinin güç savaşlarına ve egonun yükselmesine neden olduğunu unutmayın. Ayrıca etrafınızdaki herkesin kendine olan sevgisi artacağından sizin zayıflıklarınızı da kollayabilirler, dikkat edin.

Etkisini yoğun bir biçimde bu hafta içinde gösterecek olan Akrep enerjisi hayatınıza güç getirebileceği gibi otoriter birini de getirebilir. Bu konuda adımlarınızı sağlam atmanızda yarar olacaktır. Eğer kişisel anlamda kendinizi geliştirmek için Akrep ve Venüs enerjisini kullanırsanız bu süreçte elde edemeyeceğiniz hiçbir şey yok.

Yine de Akrep burcuna geçen Venüs’ün hem iyi hem de kötü yönleri olduğunu sık sık kendinize hatırlatın. İntikam, öfke, kin gibi duygulardan kaçınmaya çalışın. İçinizdeki güçlü enerjiyi işinize ya da elde etmek istediklerinize yönlendirin ve kötü niyetli düşüncelerden uzak durun. Eğer belli bir strateji doğrultusunda ilerlemeyi başarırsanız her şeyin kontrolünü elinizde tutabilirsiniz. Sadece duygularınızın sizi kontrolden çıkartmasına izin vermeyin yeter!