Uranüs Koç Burcunda İleri Harekete Başlıyor

Bu hafta içinde Uranüs Koç burcunda ileri harekete başlıyor. Peki, Uranüs’ün Koç burcunda ileri hareketi bizi nasıl etkileyecek?

Uranüs’ün uzunca bir süre sonra döngüsünü tamamlayarak Koç burcuna geçmesi ile birlikte hayatımızda Koç burcu özellikleri baskın hale gelecek diyebiliriz. Ayrıca Koç burcuna geçen Uranüs ileri hareket edeceği için oldukça yoğun bir Koç etkisi altına gireceğiz.

Uranüs’ün Koç burcunda ileri harekete başlaması ile birlikte hayatımızdaki ani değişiklikler, kaotik durumlar ya da beklenmedik engeller duracak. Öncelikle Uranüs hayatımızı yoluna sokacak ve rayına oturacak. Ayrıca engellerin bir anda ortadan kalkmasını sağlayarak bizi huzura davet edecek. Kısacası hayatımızdaki sorunlara bir mola olacak diyebiliriz.

Bu dönemde hayatınızın yavaşlamasına hazır olmalısınız. Uranüs’ün Koç burcunda ileri hareketi her ne kadar etkisini birkaç gün gösterecek olsa da oldukça yoğun bir etkiyle karşı karşıya kalacağız. Kısa ama huzur dolu birkaç gün geçirecek ve üzerimizdeki tüm stresi atmak için çok büyük bir fırsat yakalayacağız.

Uranüs’ün Koç burcunda başlayacağı ileri hareketin etkilerinden bir diğeri de özgürlüklerimiz olacak. Sınırların kalkmasına yardımcı olacak olan Uranüs özgürlüğümüzü geri kazanmamızı ve belki de uzun süre sonra ilk kez rahat bir nefes almamızı sağlayacak. Bu sakin dönemi iyi değerlendirmenizde ve rahatlamanızda yarar var, unutmayın.

Bu süreçte hayatınızın gidişatını düşünebilir, hayaller kurabilir ya da her şeyi unutup eğlenebilirsiniz. Uranüs’ün gezegensel enerjisi karşımıza yeni fırsatlar çıkmasına ve bizim için farklı kapıların açılmasına da yardımcı olacak. Geçmişten gelen sorunları ya da gelecek kaygılarınızı bir kenara bırakmalı ve Uranüs’ün Koç burcunda başlayacağı ileri hareketi dinlenmek için kullanmalısınız.

Özellikle de hafta sonunda ve hafta başında etkisini göstermeye devam edecek olan Koç burcundaki Uranüs hayatımızda kısa bir ara dönemi başlatacak. Bu dönemi ne kadar iyi kullanırsanız sürecin sonunda kendinizi o kadar iyi hissedeceğinizi unutmamalısınız. Ayrıca tabi ki bu süreci ne kadar iyi kullanırsanız kısa süre içinde o kadar büyük bir atılım yapabilirsiniz.

Önümüzdeki birkaç günlük süreci size istediğinizi yapma hakkı tanınmış bir dönem olarak düşünün ve bu dönemde gerçekten içinizden ne geliyorsa onu yapın. Sizi rahatlatacak her türlü etkinliğe katılın, olumsuz enerjilerden ve duygulardan tamamen arının. Ayrıca sizi üzen kişileri affedip tüm yükleri üzerinizden atmayı da unutmayın.