Uranüs – Juno Üçgeni

 

Bu hafta Koç burcundaki Uranüs gezegeni ile Yay burcundaki Juno asteroidi arasında 20 derecelik bir üçgen oluşuyor.

Bu hafta Uranüs ile Juno asteroidi arasında oluşan üçgen hayatımızı etkisi altına alacak. Bu etkinin ana başlıkları bilgelik, aşk ve keyif olacak diyebiliriz. Koç burcundaki Uranüs ilk olarak hepimize bilgelik ve farkındalık aşılayacak. Bunun ardından ise Yay burcundaki Juno’nun romantizm ve keyif kokan dünyasına gireceğiz.

Haftanın önemli gezegensel olaylarından Uranüs – Juno üçgeninin üzerimizde çok büyük olumlu etkileri olacak, demiştik. Bu etkilerinden en önemlisi de sınırların ortadan kalkması olacak. Bu dönem en çok üretim yapanlara, sanatçılara ve sanat aşkıyla yanıp tutuşanlara yarayacak çünkü yaratıcılık sınırların kalkması ile yükselişe geçiyor. Bunun yanı sıra ilişkilerde özgürlükler ön plana çıkıyor. Bu dönemde hem aşk hem arkadaşlık hem de ailevi ilişkilerde özgürlüklerin önem kazanacağını söyleyebiliriz. Bir diğer deyişle bu hafta çocukların kendi özgürlükleri için aile üyelerine karşı çıkması, arkadaşlıklarda benzer sebeplerden yaşanacak kopuşlar ve aşk ilişkilerinde çiftlerin birbirlerine tahammüllerinin azalması dönemin olumsuz etkilerinden biri olacak.

Bu dönemde aklımızda tutmamız gereken en önemli şey özgürlük kavramının bir başkasının özgürlük kavramının sınırında son bulduğu olacak. Bunu aklımızda tutmaz kendi özgürlüğümüz için başkalarının haklarını çiğnemeye kalkarsak bunun hiç kimseye yararı olmayacaktır, unutmayın.

Bu hafta ayrıca Uranüs – Juno üçgeninin etkisi ile bir seyahate çıkmanız ya da iş yerinizde bir ortaklık anlaşması yapmanız da mümkün. Eğer yolculuğa çıkmayı düşünüyorsanız önce işlerinizi ayarladığınızdan emin olmalısınız. Bir iş anlaşması yapmayı düşünüyorsanız da mutlaka öncelikle kendinize biraz zaman verip bu anlaşmanın getirilerini değerlendirmenizde yarar olacaktır.

Uranüs – Juno üçgeninin genel etkisini değerlendirecek olursak eğer bu etki iyi kullanırsanız haftanın kazananı siz olacaksınız diyebiliriz. Bu dönemde bilgelik ve yaratıcılık enerjisinin ön plana çıkacağını unutmayın ve bu enerjiyi kendi işleriniz için mutlaka kullanmaya çalışın. Özgürlüklerinizin ne kadar önemli olduğunu fark ettiğinizde ise başkaları için de özgürlüğün aynı şekilde önemli olduğunu hatırlayıp ona göre kimsenin haklarını çiğnememeye özen gösterin. Bu hafta yapmak istemediğiniz hiçbir şey yapmak zorunda kalmayacağınız oldukça keyifli bir hafta sizi bekliyor. Tadını çıkartın.