Terazi Dönemi Başlıyor

Bu hafta sonunda Güneş, Terazi burcuna geçiş yapıyor ve Terazi dönemi başlıyor. Peki, Terazi dönemi burçlara neler getirecek?

 

Koç: Terazi döneminin başlaması ile birlikte ilişkilerinizi gözden geçirmeye başlayacaksınız. Aslında iyimser ve anlayışlı davranabilirsiniz ancak bazı olaylar ve kişiler radikal değişiklikler yapmanız için sizi zorlayabilir. Veya siz, çevrenizdeki güçlü kişileri karşınıza alabilirsiniz. Bu konuda çok dikkatli olmanız gerekiyor.

 

Boğa: Terazi döneminin başlaması ile birlikte güç mücadeleleri yaşayacaksınız. Saygı duyduğunuz kişilere danışabilirsiniz ve onların desteğini isteyebilirsiniz. Daha önce değiştirmek isteyip vazgeçmiş olduğunuz konular tekrar karşınıza çıkabilir ve bu kez duygunuz daha farklı olduğu için şaşırabilirsiniz.

 

İkizler: Terazi döneminin başlaması ile birlikte kendinizi daha canlı hissedeceksiniz. Sabır ve kararlık sayesinde beklenmedik, karlı sonuçlar elde edeceksiniz. Saçma konular üzerine ufak tartışmalar yaşamanız muhtemel; inatçı ve tutucu olmamaya çalışırsanız, bu durum size bir kez daha tutku ve denge kazandıracak.

 

Yengeç: Terazi döneminin başlaması ile birlikte çok daha keyifli olacaksınız. Eviniz ile ilgilenebilirsiniz ve bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Çevre gezilerine çıkmak ve keyif aldığınız ortamlarda bulunmak istediğiniz bir gün. Sorumluluk gerektiren konular ile ilgili duygularınız derinleşmiş olabilir konular karşınıza çıkabilir.

 

Aslan: Terazi döneminin başlaması ile birlikte hayati önem taşıyan konular gündeme geliyor. Ciddiye alınmak istediğiniz bir dönemdesiniz ve çevrenizin sizi önemsemesini istiyor olabilirsiniz. Ancak kendinizi fazla zorlamayın ve özellikle sevdiklerinize ve yakınlarınıza karşı daha ilgili ve anlayışlı davranmak için özen gösterin.

 

Başak: Terazi döneminin başlaması ile birlikte şansınız artıyor. İletişim ve haberleşme trafiğinizde bazı karışıklıklar olabilir. Eski bir arkadaşınız ile aranızdaki ilişki aşka dönüşebilir veya çocukluk aşkınız ile karşılaşmış olabilirsiniz ve kafanız karışabilir. Sürpriz aşklar ve heyecan verici maceralar size çekici gelecek.

 

Terazi: Terazi döneminin başlaması en çok burcunuzu etkiliyor. Bu süreçte kendi karakter özellikleriniz daha fazla öne çıkacak. Hedefleriniz ve hayallerinize daha bağlı hissedeceksiniz. Ailevi konularda sorunlar çözülecek. Sağlık konularında ise daha dikkatli olmanız gereken günler yaşayacaksınız. Olumlu düşünün.

 

Akrep: Terazi döneminin başlaması ile birlikte fikirleriniz değişecek. İsteklerinizi sözler yerine davranışlarınız ile anlatırsanız daha başarılı olacaksınız. Yoksa sözleriniz yanlış anlaşılabilir. Aklınızdan geçenleri söylemeden önce bir kez daha gözden geçirin. Bu arada iletişim araçları ile ilgili ortaya çıkan karışıklıklar ilginç durumlara neden olacak.

 

Yay: Terazi döneminin başlaması ile birlikte duygularınız dalgalanacak. Geçmişte yaşadıklarınızı hatırlayabilirsiniz ve evinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Aslında yaşantınızda köklü değişiklikler yapmak için kuvvetli arzular duyduğunuz bir dönemdesiniz ve önemsediğiniz kişiler ve durumlar nedeniyle sabırlı olmanız gerekebilir.

 

Oğlak: Terazi döneminin başlaması ile birlikte hayatınıza renklenecek. Fikirlerinizi arkadaşlarınıza anlatabilirsiniz ve projeleriniz ile ilgili çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz. Bu arada gizli niyetleriniz olabilir ve isteklerinizi gerçekleştirmek için stratejinizi gözden geçirebilirsiniz. Güçlü kişiler ile işbirliği yaparken tedbirli olmalısınız.

 

Kova: Terazi döneminin başlaması ile birlikte biraz içinize kapanacaksınız. Kendinizi yalnız mutsuz hissedebilirsiniz. Kendinizi ve çevrenizdeki kişileri zorlamaktan kaçının. Spor yapmak ve çevre gezilerine çıkmak sizi rahatlatacak. Çevrenizi değiştirmek ve yabancılar ile kuracağınız ilişkiler sizi rahatlatacak. Karamsar olmayın.

 

Balık: Terazi döneminin başlaması ile birlikte sezgileriniz güçleniyor. Akıllı yatırımlar yapmanızı ve gelirinizi artırmanızı sağlayacak. Partnerinizin taleplerine karşı çok duyarlı ve düşünceli davranacaksınız, bu da herhangi bir problemle karşılaştığınızda tam bir esneklik sergilemenizi sağlayacak. Kariyer ve eğitim konularında da başarılı olacaksınız.