Terazi Burcunda Dolunay

31 Mart akşamı saat 20:36 sularında Terazi burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Peki, Terazi burcunda Dolunay bizi nasıl etkileyecek?

Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay durulma dönemini simgeliyor. Terazi burcu öfkelerimiz ve üzüntülerimiz ile mutluluklarımız ve neşeli anlarımız arasında büyük bir dengenin oluşmasına neden olurken yavaş yavaş sakinleşiyoruz.

Bu dönem bizim için daha derin nefesler alma ve üzerimizdeki baskıyı kaldırma sürecimiz olacak. Artık yorulan ruhlarımızı ve bedenlerimizi dinlendirme zamanı geldi. Bahar gelip havalar da ısınırken Terazi Dolunay’ının etkisiyle biraz geri çekilecek hayatımıza dışarıdan bakacağız.

Terazi Dolunay’ı her anlamda rahatlama, iyileşme ve arınmayı ifade ediyor. Tüm burçlar için sakinleşme zamanı olduğunu müjdelemekte yarar var çünkü artık uzun süredir yaptıklarınızın sonuçları ile karşılaşacaksınız. Bu sonuçlara kızsanız da sevinseniz de sonuçları almanın rahatlığını mutlaka hissedeceksiniz.

Tüm hafta boyunca etkisi dalga dalga azalarak devam edecek olan Terazi Dolunay’ı aynı zamanda detaylar, yorumlar ve sorular ile de ilgili olacak. Bir yandan sakinleşip derin bir nefes alırken bir yandan da zihniniz düşüncelerle dolacak. Gelecek planları yapmak, yaz tatili düşüncelerini gerçekleştirmek ve hayati kararlar almak için hazır olacaksınız.

Önümüzdeki günlerde hayatınızla ilgili soracağınız soruların yanıtlarını almak için kendinizi yıpratmamalısınız. Belirsizliklerin çözülmesi için Dolunay’ın etkisinin geçmesini bekleyin. Parasal konularda, sosyal ilişkiler ve özgüven konularında ise beklenmedik haberler almaya, sürpriz gelişmelere hazır olmalısınız. Çünkü bu konularda heyecanlı gelişmeler olacak.

Terazi Dolunay’ı dengesi bozulan her türlü şeyin dengesini sağlamaya geliyor. Frenleri tutmayan arabalar gibi yokuş aşağı gittiğini hissedenler için bile umut ışığı olacak bu Dolunay daha düşünceli ve dikkatli olmanız için de size yardımcı olacak. Ayrıca hem geçmişi hem geleceği sorgulamanız da olası.

Bu dönemi en iyi şekilde değerlendirmek için kendinize inanmalısınız, hayatınızla ilgili asi düşünceler içine girmek yerine hangi alanda daha iyi olduğunuzu bulup o alanda daha sıkı çalışmaya başlayın. Geleceğinizi kurmak için gerçekçi planlar yapın ve içinizdeki potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın.

Terazi Dolunay’ında artacak olan Terazi enerjisi sizi olgunlaşmaya da itecek. Hiçbir şeyin hemen olmayacağını ve başarının zaman alacağını anlayacaksınız. Öfkeli olduklarınızı bir kenara bırakın ve sevgiye odaklanın. Terazi enerjisi sizi uyumlu, mutlu ve sevgi dolu olmaya çağırıyor. Bu çağrıya uyarsanız gerçekten nefes almaya başlayacaksınız.