Süper Mavi Ay’ın Burçlara Göre Etkileri

31 Ocak’ta görülen Mavi Ay hayatımızı etkilemeye devam ediyor. Peki, burçlar Mavi Ay’dan nasıl etkileniyor?

 

Koç: Mavi Ay süresince kafanız normalden biraz daha karışık olabilir. Eskiden hoşunuza giden şeylerin bir anda sizi rahatsız etmesi olası. Karar almadan önce bir şeyi gerçekten isteyip istemediğinizden emin olmalısınız.

 

Boğa: Mayi Ay süresince ilişkileriniz çok sağlam bir şekilde ilerlemeye devam edecek. Bazı kişilerle sorun yaşasanız da sevdikleriniz aranız gayet iyi. Sadece bu süre içinde yaşayacağınız ani değişiklikler konusunda dikkatli olmalısınız.

 

İkizler: Mavi Ay süresince kim olduğunuzu ve bugüne kadar yaptıklarınızı çok daha fazla düşüneceksiniz. Değişmek istediğiniz konularda farklı adımlar atmak için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Ancak bu dönemde aceleci olmayın.

 

Yengeç: Mavi Ay süresince yoğun şekilde etki altında olacağınızdan hayatınızın her anlamında köklü değişiklikler meydana gelmesini bekleyebilirsiniz. İş değiştirmeniz, yeni fırsatları değerlendirmeniz ve ani kararlar almanız olası.

 

Aslan: Mavi Ay sizin burcunuzda gerçekleşiyor bu yüzden siz de bu enerjiden çok fazla etkileneceksiniz ancak bu süreçte daha güvende olacağınız kesin. İstediklerinizi elde etmek için harekete geçmenin tam zamanı. Kendinize inanın.

 

Başak: Mavi Ay süresinde sosyal ilişkilerinizde mutlu mesut bir şekilde ilerlemeye devam edecek etrafınızdaki insanlar konusunda kendinizi çok şanslı hissedeceksiniz. Ancak geçmişten gelen alışkanlıklarınızda büyük değişiklikler olacak.

 

Terazi: Mavi Ay süresince çok daha duygusal olacak hiç olmadığı kadar çok duygusal dalgalanmalar yaşayacaksınız. Dertlerinizi paylaşmaya gayret etmeli sıkıntıları içinize atarak kendinizi bunaltmamalısınız. Olumlu sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

 

Akrep: Mavi Ay süresince ne olursa olsun arkanıza dönüp bakmayacaksınız. Kendinize olan güveniniz ve saygınız bir anda tavan yapacağı için kendinize yatırım yapmayı tercih edebilirsiniz. Kısa süre içinde büyük başarılar elde edeceksiniz.

 

Yay: Mavi Ay süresince arkadaşlıklarınızın gerçek olup olmadığını sorgulayacaksınız. Hayatınızdaki insanlarla ilgili aklınızda soru işaretleri ortaya çıkabilir. Zayıf noktalarınızı bilen insanların sizi hiç beklemediğiniz anda vurmasına izin vermeyin.

 

Oğlak: Mavi Ay süresince şansınız çok açık olacak. Gezegensel enerjilerin desteği ile dikkati üzerinize çekecek hata yaptığınızda ise görmezden geleceksiniz. Bu günlerde hiç olmadığınız kadar mutlu olacaksınız ama sorumluluklarınızı aksatmayın.

 

Kova: Mavi Ay süresince aile üyelerinizle ilgilenmek isteyeceksiniz. Kişisel hayatınızda önem kazanacak. Manevi değerlerle ilgili daha hassas hissedeceksiniz. Gelecek planlarınızla ilgili küçük değişiklikler yapmanız da mümkün.

 

Balık: Mavi Ay süresince ilişkisi olan Balıklar ilişkilerini bir ileri boyuta taşıyabilir, ilişkisi olmayanların ise hiç beklemedikleri anda aşık olması olası. Sizin için kutsal sayılacak konularla ilgilenme ve hayatınızı kendi istediğiniz yönde ilerletme zamanı.