Satürn Vesta Karşılaşması

Öncelikle Satürn ile Vesta asteroidi arasındaki karşılaşmanın aynı zamanda Merkür enerjisinden de etkilendiğinden bahsetmekte yarar var çünkü bu dönemde Satürn ve Vesta karşı karşıya geldiklerinde Merkür de onların tam karşısında yer alacak ve bir üçgen açı oluşturarak bu karşılaşmaya dahil olacak.

 

Satürn Vesta karşılaşması farklı etkilere neden olsa da genel anlamda hepimizi olumlu yönden etkileyeceğini söyleyebiliriz. Bu dönemde asıl gerçeklik geri plana çekilecek ve hepimizin kendi düşünleri ya da hayatları gerçeklik halini alacak yani hepimiz kendi görmek istediğimizi göreceğiz. Bu durum içten içe zihnimizde bazı soru işaretlerine neden olsa da yoğun gezegensel enerjilerin etkisiyle bunu görmezden geleceğiz.

 

Daha önce belirttiğimiz üzere Merkür de Satürn Vesta karşılaşmasına dahil olacak ve işleri biraz karıştıracak. Merkür’ün etkisi ile duygu yoğunlukları ya da patlamaları yaşamamız olası. Hedeflerimiz ve amaçlarımız bizim için ön plana çıkacak ama duygularımız kafamızı inanılmaz bir şekilde karıştıracak. Bu yüzden bu dönemde sadece mantığınızla hareket etmeyi düşündüğünüz konular varsa duygularınızı işin içine katmadan yolunuza devam edemeyeceğinizi bilmelisiniz. Bu dönemde ayrıca belli konulara karşı takıntılarınız ortaya çıkabilir ya da takıntılarınız varsa bu takıntılar sizi rahatsız edecek boyutlara ulaşabilir.

 

Satürn Vesta karşılaşmasında içinizdeki gerginlik ve huzursuzluk artacak, hayatınız hızlanacak, yoğunlaşacak ve duygularınız bir anda patlamaya hazır bir bomba gibi hissetmenize yol açacak ama işin ilginç yanı tüm bu karmaşanın içinde aslında ne istediğinizi ve sizi neyin mutlu ettiğini görebileceksiniz. Bu net bakış açısını kazandığınız anda mantığınızın da sizi destekleyeceğinden ve çok daha güçlü hissedeceğinizden emin olabilirsiniz.

 

Bu dönemde zor sorular sormaktan korkmayın. Kendinizi, etrafınızdakileri hatta gerekiyorsa hayatınızı sorgulayın. Çünkü bazen sadece sorular sorarak hedeflerinize ve hayallerinize bir adım daha yaklaşırsınız. Satürn, Vesta ve Merkür’ün etkisiyle bu dönemde hiçbir sorunuz yanıtsız kalmayacak. Kendinizi hızlı akışa bırakın ve işlerin olacağına varacağını unutmayın.