Satürn Geri Harekete Başlıyor

Bu hafta içinde Satürn Oğlak burcunda 20 derecelik bir geri harekete başlıyor. Peki, Satürn’ün geri hareketi bize neler getirecek?

Satürn’ün geri harekete geçmesi ne yazık ki hayatımızda karşımıza çıkacak fırsatlar skalasının biraz da olsa daralmasına neden olacak ancak bu durumun sizin daha dikkatli olmanıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanmanızı sağlayacağını da ifade etmekte yarar var. Bu dönemde Satürn’ün geri hareketinin olumsuz etkilerini yaşamamak için vereceğiniz sözlere dikkat etmeniz gerekecek.

Satürn’ün geri harekete geçmesinin yanı sıra bir de Oğlak burcuna geçmiş olması tabii ki geri hareketin etkilerini de değiştiriyor çünkü Satürn Oğlak burcunda geri gidiyor. Bu da bu dönemde amaçlarımız için gözü kara bir tavır takınacağımız anlamına geliyor.

Satürn’ün Oğlak burcunda geri gidiyor olmasının etkilerinden bir diğeri de hayatımızda dengelerin altüst olması olacak. Her ne kadar bu dönemde beklentilerimizin olduğu konulara ve amaçlarımıza daha fazla odaklansak da diğer konularda çalkantılar yaşamamız olası. Bu dönemde ayrıca hayatınızdaki birisiyle aranızda müthiş bir rekabet yaşayacak ve sadece ikinizden birinin kazanacağını anladığınız andan itibaren elinizden ne gelirse yapacaksınız.

Satürn’ün geri harekete geçmesiyle hayatımızdaki değişikliklerin beklentilerimiz doğrultusunda gerçekleşemediğini de fark edeceğiz. İşte tam da bu noktada içimizde bir hesaplaşma ve karşılaştırma döngüsü başlayacak.

Bu hafta sürekli beklentilerimizi ve hayatımızı karşılaştırmamız olası. Satürn’ün Oğlak burcunda geri hareket ettiğini ve bunun geri hareketin etkilerini değiştireceğini söylemiştik, tam bu noktada Oğlak burcunun hayatımıza getirilerini ve götürülerini sıralamakta fayda var.

İlk olarak Satürn’ün Oğlak burcuna geçmesi ile kendimizi adadığımız insanlar ve konular ile ilgili aklımızda soru işaretleri oluşmaya başlayacak. Oğlak’ın şüpheci zihin yapısının bizi etkilemesi ile birlikte ayrıca güvenlik bizim için hayatta en önemli konu haline gelecek ve güvenmediğimiz kişileri sorgulamaya başlayacağız.

Bu dönemde insanları zorlamamanın ve sorgulamanın bizi daha iyi hissettirmeyeceğini unutmamamızda yarar var. Eğer insanlarla ilgili düşüncelerimiz değişiyorsa önce bunu kendi içimizde düşünmeli ve emin olduktan sonra o kişi veya kişilerle iletişime geçmeliyiz. Aksi takdirde haklıyken haksız duruma düşebiliriz.

Bunun yanı sıra beklentilerimiz ile hayatımızı karşılaştırırken kendimize haksızlık etmemiz de bizi kötü hissettirmekten başka bir işe yaramaz, unutmayın. Mutluluğumuz başkalarına ya da başka şeylere bağlı değildir. Mutluluğu insan kendi içinde hisseder ve yaşar. Mutlu olmak istiyorsanız bunu sadece gönülden isteyin, yeter!