Plüton Güneş Karesi

10 Nisan gecesi Oğlak burcundaki Plüton ile Koç burcundaki Güneş arasında bir kare açı oluşacak. Peki Plüton ve Güneş karesi bizi nasıl etkileyecek?

Öncelikle Plüton – Güneş karesi 2018 Nisan ayının en etkili gezegensel karşılaşmalarından biri diyebiliriz. Bu nedenle tüm burçlar bu kare açıdan ciddi şekilde etkilenecek. Bu yoğun enerjinin en büyük sonucu ise güç savaşları, beklenmedik değişiklikler ve savaşma enerjisi olacak.

Bu süreçte özellikle etrafımızdaki herkesin birbirine karşı baskın olmak istediğini, herkesin değişmek, güçlenmek ve diğerlerinden üstün olmaya çalışmak gibi hedefleri olduğunu fark edeceğiz. Bu güçlenme arzusunu iyiye kullanmak yine sizin elinizde ancak eğer kötüye kullanırsanız sevdiklerinizle aranız açılabilir ve düşmanlar elde edebilirsiniz.

Plüton – Güneş karesinin en büyük olumsuz sonucu kin duygusunu ciddi şekilde beslemesi olacak. Bu nedenle hem kontrollü olmamız hem de hırsımıza yenik düşüp kendimize uygun olmayan adımlar atmamamız gerekli. Gezegensel enerjiler sizi maddiyat için maneviyattan vazgeçmeye çağırsa da buna aldırmamalısınız.

Önümüzdeki günlerde yaşayacağımız deneyimler değişmeyi ve dönüşmeyi de mecbur kılacak. Bu değişiklikleri kabullenmemiz gerekli. Ayrıca aile içinde çıkacak tartışmalarda ara bulucu görevini almanız da önemli olacak. Genel anlamda kendinizi kaotik bir ortamda bulabilirsiniz ama bu kaosun içinde farkındalığı yakalayıp yolunuzu bulmak sizin elinizde.

Bu dönemde rakipleriniz güçlenebilir, korku ve endişe duyguları ön plana çıkabilir ya da baskın karakterli insanlar diğerlerini ezmeye çalışabilir. Tüm bunlara karşı koymak için yapmanız gereken tek şey kendi manevi değerlerinize, sevdiklerinize ve vicdanınıza tutunmak olacak. Bu yıpratıcı günlerin sonunda güneş ışıklarını yani aydınlığı göreceksiniz.

Aslında Plüton – Güneş karesinde Plüton gölgeyi, Güneş ise aydınlığı temsil ettiğinden ikilemler de ön planda olacak diyebiliriz. Bir yandan olumlu duygular ve vicdanımızın sesi diğer yanda ise agresif ve öfkeli duygular olacak. Bu savaşın galibi ise yine kalbimizin sesi olacak, bunu aklınızdan çıkartmayın.

Bu kare açı Oğlak ile Koç burçlarında gerçekleştiği için kaos bile olsa yeni ortamlara kısa sürede adapte olacak, öne çıkmaya çalışacaksınız. Tüm her şeyin sizin için kötüye gittiğini düşündüğünüz anlarda hiç beklenmedik fırsatlarla karşılaşacak ve bu fırsatları değerlendirip büyük başarılara imza atacaksınız.

Bu hafta korkularınızı ve hatalarınızı kabullenin. Hırslarınızı ve öfkenizi geri plana alın. Karakterinizden ve kendi bireysel kimliğinizden vazgeçmezseniz bu sürecin sonunda hiç olmadığınız kadar güçlü ve olgun olacaksınız.