Plüton Geri Harekete Başlıyor


Plüton’un Oğlak burcunda geri harekete başlaması ile birlikte hayatımızda farklı bir dönem başlıyor. Bu dönemde söylemek istediklerimiz konusunda çok daha dikkatli olacağımızı ve ne istediğimizi iyi bileceğimizi söylemek mümkün. Aynı zamanda çok kısa süre önce Boğa döngüsüne geçtiğimiz için bu hafta hem Oğlak hem de Boğa burcunun yoğun etkisi altında olacağız.

Plüton’un geri hareket ettiği dönemde yaşadığımız her şey bizi daha yoğun deneyimlere sürükleyecek. Gecikmeler ve yanlışlıkları bile hayatımızın akışının bir parçası olarak görebileceğiz. Plüton’un geri hareketinde bizi etki altına alacak Oğlak da Boğa da birer toprak burcu olduğundan daha olumlu, verimli ve sakin bir dönem bizi bekliyor.

Bu dönemde ayrıca attığımız her adımda bir sonraki adımı da planlamaya başlıyoruz. Düşüncelerimiz, hayallerimiz ve hedeflerimizi ya hep ya hiç sözüne göre ya hayatımızdan çıkartacak ya da o konuda çok başarılı olacağız. Bu yüzden de bu dönemde hem başarı hem de yeni başlangıçlar kaçınılmaz olacak.

Plüton’un geri hareketinin etkilerinden bir diğeri de gelecek kaygısı yüzünden geçmişle ilgili daha fazla düşünmemiz olacak. Genel anlamda oldukça pozitif etkileri olan bu dönemde geçmişe takılı kalmak belki de yaşayacağımız tek sıkıntı olacak diyebiliriz. Bu yüzden fazla canınızı sıkmanıza gerek yok, sadece geçmişe takılı kalmanın geleceğe bir yararı olmayacağını unutmayın. Somut gerçekler geçmişin hayaletlerinden daha çok fazla işinize yarayacaktır. İç güdülerine ve rasyonel düşüncelerine çok güvenen Oğlak ve Boğa burçlarının etkisi altında olduğunuzu unutmazsanız iç sesiniz size yol gösterecektir.
Bu dönemde geçmişi takıntı haline getirmeyin, kendinize güvenin ve kurallara uyun. Bu sayede bu haftayı başarılı ve verimli bir şekilde geçireceğinizden emin olabilirsiniz. Ancak ne yazık ki Plüton geri hareket ettiği için başardıklarınız sizi yeterince tatmin etmeyecek. Daha fazlasını isteyeceksiniz. Daha fazlasını istiyorsanız daha fazla çaba harcamanız yeterli. Ayrıca hayatınızda çocuk sahibi olmak, evlenmek gibi büyük sosyal değişiklikler yapmak istiyorsanız bunun için de uygun bir zaman dilimine girmiş bulunuyoruz, unutmayın.