Plüton Ceres Karşılaşması

Bu hafta içinde Oğlak burcundaki Plüton ile Terazi burcundaki Ceres asteroidi arasında bir karşılaşma yaşanacak. Peki, Plüton – Ceres karşılaşması bizi etkileyecek?

Plüton ile Ceres asteroidi arasındaki karşılaşma Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay öncesinde hayatımızı yoğun bir şekilde etkileyecek gezegensel karşılaşmalardan biri. Her zaman hayatımızı değiştirecek bu karşılaşma süresi boyunca atacağımız her adım yeni başlangıçları da beraberinde getirecek.

Plüton ile Ceres karşılaşmasında aynı zamanda Oğlak ve Terazi enerjileri de hayatımızda büyük bir rol oynayacak. Bu da empati duygularımızın zayıflayacağı, kimi isteyip istemememiz gerektiği ile ilgili gözümüze perde ineceği ve karşılıksız aşklara yelken açabileceğimiz anlamına geliyor. Bu da ne yazık ki bu dönemde aşk acıları ile platonik aşkların artacağı sonucuna ulaşmamızı sağlıyor.

Bu dönemde gezegensel enerjilerin etkisiyle tutkumuz en üst seviyeye ulaşacak. Hırslarımız tavan yapacak. Ayrıca hırslarımız ve tutkularımıza yenik düşeceğimiz için yasak aşkların doğma ihtimali de artıyor. Bu konularda kesinlikle hiç olmadığınız kadar dikkatli olmalısınız diyebiliriz.

Bu hafta Plüton ile Ceres bize iki seçenek sunacak da diyebiliriz. Bu seçeneklerden biri hırslarımızın ve tutkularımızın esareti altına girerek kendimizi bu yoğun duygulara bırakmak olacak. Bu seçeneğin olumlu ya da olumsuz pek çok sonucu olacağından sonuçlara katlanmamak gibi bir durum söz konusu değil. İkinci seçenek ise sadakat ve kontrol olacak.

Bu hafta içinde dostlarınızla haberleşebilir, yakınlarınızın ziyaretine gidebilirsiniz. Sevdikleriniz ve yakın akrabalarınızla ilişkileriniz sıcak olacak. Ayrıca değer verdiğiniz kişilerin sıcak ilgisi ve size özel ilgi göstermelerinden etkileneceksiniz ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Bunu iyi kullanırsanız kendi içinizdeki olumsuzlukları bastırabilirsiniz.

Önümüzdeki günlerde ailenin saygı duyulan kişilerini ziyaret edebilirsiniz. Yaşam felsefenizin değiştiğini hissedeceksiniz ve kendinizden memnun olacaksınız. Sürpriz misafirleriniz olabilir. Tüm bunlar olumsuz durumların biraz da olsa ortadan kalkmasına yardımcı olacak. Ne olursa olsun kendinize inanmaktan ve çabalamaktan vazgeçmemelisiniz.

Bu süreçte iş hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta başı iletişim konusunda daha şanslı olabilirsiniz. İşlerinizdeki planlar değişiklik gösterebilir. Otorite olan kişilerle iletişiminize dikkat etmeniz de fayda var. İkili ilişkilerinizde geçmişte kalan konular gündeme gelebilir. İkili ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var.

Bu günlerde içinizde kopacak fırtınaları dindirmek istiyorsanız biraz içinize kapanmayı tercih edin. Rahatlamak için size iyi gelen ne varsa onları yapın. Aksiliklerin bir şekilde aşılacağını aklınızda tutun ve iyi hissetmek için fazladan harcama yapmamaya çalışın.