Parçalı Güneş Tutulması ve Yeni Ay

15 Şubat gecesi hem Kova burcunda 27 derecelik bir Yeni Ay gerçekleşecek hem de parçalı Güneş tutulması yaşanacak. Peki, bu gezegensel olayları hayatımızı nasıl etkileyecek?

Öncelikle 15 Şubat gecesinin tüm burçlar için bir dönüm noktası olacağını hatırlatmakta yarar var. Şimdiden etkilerini görmeye başlayacağımız bu iki gezegensel olay hepimizin hayatını kökten değiştirecek. Çünkü bu tarihte hem Kova burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek hem de parçalı bir Güneş tutulmasına şahit olacağız.

Kova burcunda Yeni Ay’ın en büyük etkisi sözlü ya da yazılı anlaşmalarda büyük başarılar elde edilmesi olacak. Kariyer ve eğitim alanlarda ya da üretkenlik gerektiren diğer alanlarda büyük başarılar elde edilecek, önemli adımlar atılacak ve heyecan verici gelişmeler olacak. Beklentilerinizi yüksek tutmaya ve hatta beklentilerinizden fazlasını almaya hazır olun.

Etkileri şimdiden başlayan bu iki güçlü gezegensel olayın neredeyse önümüzdeki altı ay boyunca dalga dalga hepimizi etkilemeye devam edeceğini söyleyebiliriz. Hayatımızdaki gelişmeleri, attığımız adımları ve etrafımızdaki insanları sık sık sorgulayacağımız, bu sorgulamaların ardından ise dönüşeceğimiz bir sürece girmiş bulunmaktayız.

Parçalı Güneş tutulması ve Yeni Ay’ın enerjisi birleştiğinde tüm burçlar da daha cesur hareket etmeye başlayacak. Fazladan risk almak konusunda hiç tereddüt etmeyebilirsiniz ama yine de dikkatli olmanızda fayda var, bunu unutmayın. Ayrıca bu süreç içerisinde gizli düşmanlarınız ya da açıkça sizi kıskanan insanlar da harekete geçebilir, bu anlamda gözünüzü dört açmalısınız.

Bu iki güçlü gezegensel olayın hayatımıza gireceği bu hafta içinde pek çok konuda köklü değişikliklerle karşılaşacağız. Bu değişikliklere nasıl tepki verdiğimiz ise hayatımızı belirleyecek, bunu unutmamalıyız. Değişiklikleri kabullenmeye ve uyum sağlamaya çalışın, yoksa hayatın gerisinde kalacaksınız.

Önümüzdeki günlerde etkisi iyice yoğunlaşarak devam edecek olan Yeni Ay ve Parçalı Güneş Tutulması tüm burçların beklenmedik gelişmelerle karşılaşmasına da ön ayak olacak. Kendinizi bir kaosun içinde hissedebilirsiniz ama kaosun ardından hayatınızda yeni bir düzenin var olacağını da unutmamalısınız.

Bu dönemde biraz daha sakin ve tedbirli olmanızda yarar var. Liderlik konusunda çok daha başarılı olacağınızdan takım çalışmaları, ortak işler veya bir grubu yönetme konusunda ilerleme kaydedebilirsiniz. Ancak ne olursa olsun hiçbir zaman kendinizi üstün görüp amaçlarınızdan, hedeflerinizden ve hayallerinizden şaşmamalısınız.

Parçalı Güneş Tutulması ve Kova burcunda Yeni Ay bizi uzun vadede değiştirecek, yaralarımızı onarmak ve aslında hayatımızı tam da istediğimiz gibi yapmamıza olacak verecek gelişmeleri de beraberinde getiriyor. Bu enerjiyi kabullenip kaotik ortamında içinde kendi dünyanızı yaratmayı başarırsanız belki de bu yılın sonuna kadar kendinizi büyük bir yükten kurtarmış olacaksınız, bunu unutmayın.