Oğlak Burcunda Ay Tutulması

Bu gece Oğlak burcunda güçlü bir Ay Tutulması yaşanacak. Peki, Oğlak burcunda Ay Tutulması bizi nasıl etkileyecek?

Temmuz ayı gezegensel karşılaşmalar açısından oldukça yoğun geçiyor. Yaşanan yoğun olayların ardından şimdi de bu gece Oğlak burcunda Ay Tutulmasını yaşayacağız diyebiliriz. Bu tutulma hepimizi farklı şekillerde etkileyecek ama genel anlamda hepimizin hayatına yön verecek.

Oğlak burcunda yaşanacak Ay Tutulmasının etkisiyle uzun süredir kararsız kaldığımız ve sonuca bağlayamadığımız konuların sonuca ulaşacağını ifade etmek mümkün. Ancak bu sonuçların iyi ya da kötü olacağı tamamen bugüne dek yaptığımız seçimlerle doğrudan ilişkili.

Bu tutulma en çok Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak ve bu burçların yükselenlerini etkileyecek. Bu burçların çok daha sakin olmasında ve kaotik durumlarda kendilerini birkaç adım geri çekmelerinde yarar olacaktır diyebiliriz.

Önümüzdeki günlerde ani gelişmelerle karşılaşabilir, farklı kararlar almanız gerekebilir ve sürprizler nedeniyle çok şaşırabilirsiniz. Oğlak burcunda Ay Tutulması aslında bize yaşanan her şeyden ders almamız ve ilerlememiz gerektiği mesajını veriyor. Bu değişim ve dönüşüm sürecini kendi istediğimiz şekilde yönlendirmek istiyorsak biraz daha kontrollü olmalıyız.

Bu süreçte uzun zamandır hayatınızda olan ama size zarar verdiğini düşündüğünüz birini hayatınızdan çıkartıp rahat edebilirsiniz. Otoriter figürler size engel olmak istese de sonuçta hepimiz inatçı bir şekilde istediğimizi yapacağız. Yeniliklere açık olacak ve yaşadığımız etkileyici deneyimlerle hayatımızda dönüm noktalarına geldiğimizi hissedeceğiz.

Yine benzer şekilde bu dönemde aşk acısı çekenler artık güçlü hissedecek ve yeni aşklara yelken açacaklar. İlişkisi olan burçları ise dalgalı süreçler bekliyor, çok daha dikkatli olmalarında büyük yarar var. Aksi takdirde herkes kendi yoluna gitmek zorunda kalabilir, bunu unutmamalısınız.

Oğlak burcunda Ay Tutulması hepimize artık kontrolü ele alma zamanının geldiğini hatırlatacak. Hayallerimizi ve hedeflerimizi geri planda bırakmayacak ve işlerin yoluna girmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. Artık plan yapıp uygulama zamanı geldi diyebiliriz. Ayrıca bu tutulma kendimizi küçümsesek bile aslında ne kadar güçlü olduğumuzu da anlamamıza yardım edecek.

Bu dönemi en iyi şekilde geçirmek için kaotik durumların dışında kalmalı ve hayatımızı yönlendirmek için gelecek planları yapmaya başlamalıyız. Hepimiz birer birey olarak değerliyiz. Bunu anlamak için başkalarına ihtiyacımız yok, artık bunu anlama zamanı geldi.