O3.08.2015 AY MESAJLARI

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 19 / 10 / 1

Günün Rehber Kartı : Ay

Güneş : Aslan

Ay :  Balık ( 23:36 itibariyle boşlukta )

Gün Yöneticisi : Ay

Bugün gün titreşimi yenilenmekte olduğumuzu söylüyor ve bu yenilenme içten dışa doğru gerçekleşiyor. ‘’ Kim ki kimi arar, her bulan, kendinde kendini arar ve bulan, kendini bulandır. ‘’ Bugün yaşama daha geniş bir çerçeveyle bakmak çok daha lehimize gibi gözüküyor. Güneş bize ‘’ Anda kal ve yüreğindeki ilk sesi duy, onun ışığında yol al! ‘’ diyor.

Balıktaki Ay teması gücünü korumaya devam ediyor ve bugün gün yöneticisinin Ay olması, bu durumu biraz daha önemsetiyor. Neyse ki gün titreşimindeki Güneş, bizi derinliklerimizde kaybolup gitmekten koruyor. ‘’ Suya dal, ne alırsan al ve çık dışarı! ‘’ diyor. Güneş hep oyun oynamak ister ve oynadığı oyunda kendini bulmak, bu önemli!

Günün rehber kartının da ‘’ay’’ olması ilginç, değil mi? ‘’ay’’ bize ne söylemek istiyor olabilir?

‘’ Yüreğindeki gücü uyandır. Onun sesini duy! Bunun için kendine izin ver! Şeytanında korkma, onunla barış yalnızca ve bu barış seni sana armağan eden ışıktır. Her şeyin ne kadar zor olduğuna takılma, seni senden başka kolaylaştırabilecek kimse yok nasılsa! ‘’

Nedir ‘’şeytanından korkmak’’, ‘’şeytan’’ nedir ki? Şeytan kendimizle ilgili bilmediklerimizdir, farkında olmadıklarımızdır, kaçtıklarımızdır, görrmezden geldiklerimizdir, yaşamımızı ne kadar yönetiyor olduğunu bildiğimiz halde öyle değilmiş gibi görünmeyi seçtiklerimizdir.

Korku, insanın gömüsünü bünyesinde barındırır. Korku, gerçek değildir, bir kalıptır ve eninde sonunda yıkılmalıdır. Onu yıkmak, duvarların ardına sıkışmış kimliğimizi özgürlüğüne kavuşturmaktır ve bu kavuşum, hakikatin yolunu açmaktır. Hakikat nedir? İnsanın yüreğidir. Her bir hücremizde titreştirebilen ve her şeyimizle net olarak bilinip hissedilebilen; nefes gibi, yaşam gibi, sevgi gibi…

Gece 23:36 itibariyle Ay boşlukta, burada Satürn ile bir üçgen göze çarpıyor. Satürn ‘’şeytan’’dır aslında, bizi zorlayandır; bununla birlikte gerçekliğin farkına onunla olan savaşta varılır. Onunla savaştığımız sanılır, aslında savaştığımız kendimizdir. Bu savaş kazanıldığında, biri yenik düşecek gibi görülür; halbuki ‘’şeytan’’ da kendi savaşını bizimle kazanır ve bu kazanılan savaş aslında kendimizle olan barıştır. Bizi zorlayan her ne varsa, bu kontrolü kurmak içindir, bu kesin ve biz o kontrolü kurduğumuzda, yol açılır. İşte yaşam sırrı budur.

04.08.2015 02:25 itibariyle Ay koça geçiyor. İki günlük derinleşme sürecinden sonra, ortalık biraz hareket kazanıyor ve biraz da meydan okuyucu bir rüzgar esiyor. Hareketi güçlü kılan, ona olan hazırlıktır. Binayı sağlam yapan, temelleridir. İşte bunlar önemli! Ayın boşlukta olduğu zaman dilimini özellikle bunları anlamak için ayırabiliriz. Ayın boşlukta olduğu zamanlar, içsel gücümüzün daha yoğunlaştığı anlardır. İçte olan, dışta da bayrağını dalgalandıracaktır.

Bugün eşiği aşmak için neye ihtiyaç duyduğumuzu hatırlamaya çalışalım ve bir adım atalım. Bir adım, çok önemlidir ve bazen bir adım, beraberinde her şeyi de değiştirebilir. Buna cesaretin var mı? Eminsen olur, değilsen, cevap yüreğinde seni bekliyordur. Ona git, onu ara ve bul! İşte bu, şimdilik!

Bizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ