Neptün ile Venüs Üçgeni

Bu hafta sonunda Balık burcundaki Neptün ile Akrep burcundaki Venüs arasında bir üçgen açı oluşuyor. Peki Neptün ile Venüs üçgeni bizi nasıl etkileyecek?

Venüs  ile Neptün arasında oluşan üçgen açı öncelikle hayatımıza enerji, bolluk ve bereket getirecek diyebiliriz. Yılbaşına günler kala gerçekleşecek olan bu gezegensel karşılaşma bu nedenle hayatımızda çok büyük bir öneme sahip.

Venüs  – Neptün üçgeni ile birlikte hem gerçeklik hem de derinlik kavramları ön plana çıkacak. Soracağımız soruları genellikle gerçekleri elde etmek için olacak, umutsuz zamanlarda bile inancımız artacak. Karşımıza çıkacak uç noktadaki zorluklar bile kendimize olan güvenimizden dolayı bize daha basit görünecek. Akrep ile Balık enerjileri bize yol gösterecek.

Bu dönemde yine öne çıkan konular arasında sosyal ilişkiler, parasal mevzular ve özsaygı kavramları da var. Hayatımızdaki pek çok kavrama çok daha resmi bir açıdan yaklaşacağımızı söyleyebiliriz. Akrep ve Balık burçlarının enerjileri sayesinde sevdiklerimize olan şüphe duygumuz azalırken bağlılık sorunları ortadan kalkacak.

Venüs  – Neptün üçgeni bize sınırlarımızı öğretirken aynı zamanda da sınırlarımızı aşmayı da gösterecek. Bu gezegensel karşılaşma ile yeni başlangıçlara daha açık olacağız. Ayrıca hayatımıza yeni kurallar ve rutinlerin dahil olması da mümkün. Elde etmek istediğiniz konularda şansınızın artacağını da unutmayın.

Venüs  ile Neptün arasında oluşacak üçgen açı yılbaşına günler kala gerçekleştiği için 2019 yılında hayatımızın haritasını çizecek önemli konuları belirleyecek diyebiliriz. Bu yüzden gezegensel enerjilerin etkisi ile güçlü gelenekler de dahil olmak üzere artık pek çok kavrama yeni bir bakış açısı ile yaklaşacaksınız.

Önümüzdeki günlerde içgüdüleriniz güçlenecek. Atacağınız adımlarda yolunuzu çok daha kolay bulacaksınız ve derine inme konusunda da hiç tereddüt etmeyeceksiniz. Takıntılarınız ve kötü alışkanlıklarınız varsa bunları bırakmanın da tam zamanı. Yeni yıla sağlıklı ve mutlu bir giriş yapabilmek için Neptün – Venüs  üçgenini kullanabilirsiniz.

Neptün – Venüs  üçgen açısında Akrep ile Balık burçlarının enerjisinin baskın olacağını da unutmamak gerek. Geleceğimizi belirlerken daha planlı ve disiplinli davranırken bir yandan da girişimciliklere daha açık olacaksınız.

2019 yılına günler kaldı ve sırayla 2018  yılının son gezegensel karşılaşmaları yerini alıyor. Bu son gezegensel karşılaşmalar hem 2018 yılını nasıl kapattığımızı hem de 2019 yılına nasıl başlangıç yaptığımızı belirleyecek bu yüzden bu gezegensel enerjilere göre hareket etmenizde büyük yarar olacaktır.