Neptün ile Juno Karesi

Bu hafta onunda Balık burcundaki Neptün ile İkizler burcundaki Juno asteroidi arasında 16 derecelik bir kare açı oluşacak. Peki, Neptün ile Juno karesi bizi nasıl etkileyecek?

Balık burcundaki Neptün’ün İkizler burcundaki Juno asteroidi ile karşılaşmasının ardından hayatımızda annelerimiz, eşlerimiz, kızlarımız ya da kız kardeşlerimiz gibi bizim için önemli olan kadınların ön plana çıktığını göreceğiz. Onlara olan sevgimizin artması, üzerimizdeki etkilerinin daha hissedilir hale gelmesi mümkün.

Önümüzdeki günlerde aynı zamanda güçlü kadınların arasındaki çatışmanın da ön plana çıktığını göreceğiz çünkü anneler, eşler ve kız kardeşlerin her biri kendi düşüncelerini kabul ettirmeye çalışacak. Erkeklerin bu dönemde zorlanması mümkün çünkü kadınların içindeki gücün artmasıyla erkeklerin daha geri planda kalması hatta bazen de arada kalmasına neden olacak.

Ayrıca Neptün’ün Balık burcunda ve Juno asteroidinin de İkizler burcunda olduğunu unutmamalıyız. Bu kare açıda Balık burcunun gözle görülür etkisi olacak ve Balık enerjisinin etkisiyle hayatımızda platonik aşklar, gizemli aşıklar ortaya çıkacak. Bunun yanı sıra İkizler enerjisinin etkisiyle de karanlıkta kalmış konuların bu dönemde aydınlanacağını da söylemek mümkün.

Genel anlamda baktığımızda evrensel sevginin derinleşeceği, güçleneceği ve hepimizin bu sevginin gücünün gölgesi altına gireceğimiz bu dönem kadınlar arasında oluşacak küçük sürtüşmeleri saymazsak aslında hepimize iyi gelecek. Kadınların özellikle de annelik iç güdülerinin neden olduğu sıcacık sevgisi hepimizin kalbini ısıtacak.

Neptün ile Juno arasında oluşacak kare açının olumlu etkilerinden bir diğeri de ilham olacak. Bu dönemde yaratıcı işler yapan kişilerin işlerinde büyük atılımlar yapması olası. Yazar, ressam, şarkıcı gibi üretim yapan kişilerin bu dönemde çok daha başarılı olacağını ve ön plana çıkacağını da söylemek mümkün.

Bu hafta güçlü gezegensel enerjilerin altında olacağımız için belli bir stratejiye de ihtiyacımız olacak diyebiliriz. Çünkü eğer belli bir planımız olmadan bu dönemi gelişi güzel yaşarsak bu dönemde kesinlikle riskli aşkların, ilişkilerin başlaması ve beklenmedik sırların açığa çıkması mümkün.

Yoğun bir enerjinin açığa çıkmasına neden olacak ve tüm burçları etkisi altına alacak olan Neptün Juno karşılaşmasının olumlu etkilerini içimizdeki güzellikleri açığa çıkartmak ve çok daha verimli olmak için kullanırsak bu hafta hepimiz için yararlı olacaktır. Ayrıca güçlü kadınların arasında kalan erkeklerin de bu dönemde arabulucu rolü oynaması gerekecek. Dikkatli olmakta ve bu güçlü enerjiyi doğru yönlendirmekte fayda var.