Neptün Balık Burcunda Geri Harekete Başlıyor

Bu hafta içinde Neptün Balık burcunda geri harekete başlıyor. Peki, Neptün’ün Balık burcundaki geri hareketi burçları nasıl etkileyecek?

Neptün’ün Balık burcunda geri harekete geçmesi tüm burçlar için kısa bir değerlendirme dönemi anlamına geliyor. Hepimiz geçmişimizi, gelecek planlarımızı, hayatımızı ve hayal ile hedeflerimizi yeniden gözden geçirecek, bu konuda kafa yoracağız diyebiliriz.

Bu dönemde hayallerimiz ve inançlarımız, hedeflerimiz ve gerçekleştirebildiklerimiz, umutlarımız ve gerçekler arasında çelişkiler ortaya çıkabilir. Bu çelişkiler de bizi daha fazla düşünmeye ve hayatımız içimize sinmiyorsa bu konuda değişiklikler yapmaya ya da dönüşmeye itebilir.

Neptün’ün geri hareketi genel anlamda hepimizin hayatını biraz yavaşlatacak. Düşünmek, değerlendirmek ve plan yapmak için hepimize zaman tanıyacak. Bu zamanda acele edip harekete geçmek yerine biraz daha sakin olmalı ve mantığınızı kullanarak kontrollü adımlar atmaya çalışmalısınız. Kendinizi zorlamayın ve akışa bırakın.

Bu değerlendirme sürecinde Balık enerjisi baskın gezegensel enerji olacağı için kısa süre içinde çok şaşırtıcı gerçeklerle karşılaşmanız da mümkün. Değerlendirme süreci sadece bir düşünme ve sakinleşme zamanı olmayacak, bu sürecin çok ciddi sonuçları olacağını da unutmamalısınız. Çünkü değerlendirme sürecinin ardından alacağınız kararlara göre hayatınız değişecek.

Neptün’ün Balık burcunda gerilemesi inkar ettiklerinizin karşınıza çıkmasını ve kendinize söylediğiniz yalanları kabul etmek zorunda kalmanızı sağlayacak. Bu gerçekleri inkar etmek yerine kabul etmeli ve sorunlara çözüm arayışına gitmeyi tercih etmelisiniz. Bu sayede hayatınızı daha da zorlaştırmak yerine kolaylaştırabilirsiniz.

Bu hafta içinde uzun süredir vedalaşamadığınız konularla karşılaşacak, gerçekleri eninde sonunda kabullenecek ve geçmişin hayaletlerine veda edip rahatlayacaksınız. Bu değerlendirme, kabullenme ve rahatlama sürecinin genel teması ekonomik durumunuz, sosyal ilişkiler ve özgüven konuları etrafında şekillenecek. Karşınıza çıkacak gerçeklere hazır olun.

Önümüzdeki günlerde Balık ve Neptün’ün sağladığı yaratıcı enerjiniz de zirve noktalara ulaşacak. Bu değerlendirme sürecinin olumlu yanlarından bir diğeri de bir şeyleri değerlendirip düşünürken boş kalmayacak olmanız. Sürekli bir şeylerle meşgul olacak ve meşgul olduğunuz şeylerden harikalar yaratacaksınız. Bu da size sandığınızdan daha iyi gelecek.

Neptün gerilemesi dönemini en iyi şekilde atlatmak için en iyi yol kendinizi akışa bırakmak, kabullenmek ve asla yılmadan sorunları çözmek olacaktır. Bunu unutmayın. Bu sürecin sonunda olgunlaşacaksınız ve hayatınızdaki olumlu gelişmeleri kutlamak için pek çok nedeniniz de olacak. Kendinizle gurur duyacağınız bir döneme doğru ilerleyeceksiniz…