Neptün Balık Burcu ile Karşılaşıyor

19 Kasım’da Neptün Balık Burcu ile Kuzey Düğümde karşılaşıyor. Yani Neptün gezegeni Balık burcunda ilerlemeye başlıyor.

Bu karşılaşmanın önemi oldukça büyük çünkü Neptün gezegeni aynı zamanda Balık burcunun yönetici gezegeni olduğundan bu karşılaşmanın üzerimizdeki etkisi de artacak. Neptün’ün Balık burcu ile karşılaşması aslında genel anlamda çözülmelere işaret ediyor diyebiliriz. Çözülme olarak tabir ettiğimiz bu durum problemlerin çözülmesi, çözülemeyen problemleri bırakıp hayatımızın farklı alanlarında yaşayacağımız çözülmeler gibi anlamlara geliyor.

Bu çözülmeler bir anlamda sizin kişiliğinize ve hayatınıza göre oluşacak diyebiliriz. Eski korkularınız, geçmişten gelen alışkanlıklarınız ya da hayalleriniz konusunda çözülmeler yaşayabilirsiniz. İlişkiniz artık katlanılamayacak bir hale gelmiş olabilir ve yaşayacağınız bir çözülme ile artık bu ilişkiyi geride bırakıp ilerlemeye karar verebilirsiniz. Belki de artık bir konuda bulduğunuz bahaneler tükenecek ve o konuda ne gerekiyorsa yapmaya karar vereceksiniz.19-11-16

19 Kasım’da Neptün’ün Balık burcuna girmesiyle aynı zamanda geçmişe bir kapı açıldığını da hissedeceksiniz, sık sık geçmişi düşünmeye başlayacaksınız. 19 Kasım’dan itibaren sanki geçmişte yaşadığınız olayları daha dün yaşamış gibi hissedecek geçmişle ilgili aklınızdaki soruları yanıtlamaya çalışacaksınız.

Ayrıca 19 Kasım’da Neptün Balık Burcu ile karşılaşmadan hemen önce Yay Burcu ile kare açı yapacağı için zorlu seçimler dönemine gireceksiniz de diyebiliriz. Hayat her zaman seçimleriniz doğrultusunda yön alır. Bu dönemde de hayatınıza en iyi yön vereceğiniz zaman dilimindesiniz. Bu dönem her ne kadar geçmişin hayaletlerini önünüze çıkartıp sizi zorlasa da hayatınızda hiç olmadığınız kadar güçlü hissedecek ve zorlu seçimleri kolaylıkla yapacaksınız. Bu da engelleri aşacağınız ve zorlukların üstesinden gelmek için gerekenleri yapma gücüne erişeceksiniz anlamına geliyor. Neptün bu dönemde önünüze geçmişi çıkartacak ve sizin yapmanız gereken de geçmişinizle yüzleşmek olacak.

Sakinleşin ve derin bir nefes alıp geçmişinizle yüzleşin. 19 Kasım belki de sizin için bir dönüm noktası olacak çünkü canınıza tak etmiş problemlerden kurtulacaksınız ve hayatınızda yepyeni bir sayfa açacak geçmişin esaretinden de kurtulmuş olacaksınız. Eğer geçmişin problemleri sizi boğacak olursa bu dönemde yapacağınız en iyi şey şuan hayatınızda olan olumlu durumları düşünmek olacaktır. Geçmişin sizi sıkmasına izin vermeyin, geçmişinizle yüzleşin ve bu problemleri bir daha açmamacasına geçmişinize sünger çekmeye hazır olun.