Merkür Yengeç Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta sonunda Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Peki, Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesi bize neler getirecek?

Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesi ile hayatımızda sevgi, aşk, şefkat, evlilik, ilişkiler ve güven duygusu gibi kavramlar ön plana çıkacak. Tüm burçlar kendi duyguları, düşünceleri ve ihtiyaçları için çabalamaya başlayacak diyebiliriz. Aynı zamanda Yengeç enerjisinin etkisiyle tüm burçların çok daha hassas olması da olası.

Bu süreçte daha çok duygularınıza göre davranacaksınız, bunu unutmayın. Pek çok konuda karar alırken veya seçim yaparken duygularınız sizi yönlendirecek. Mantığınız devreden çıkacak. Bu durumda sizi daha mutlu edecek kararlar alacaksınız ancak yine de sonradan oturup düşündüğünüzde pişman olacağınız şeyler yapmamalısınız.

Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesi tüm burçlar için kişisellik anlamına da geliyor. Tüm burçlar kendi yaşamlarını ve kendi isteklerini ön plana alırken diğerlerinin söylediği her şey alınganlığa neden olacak. Sevdiklerinizden geliyor olsa bile en ufak bir eleştiriyi bile sanki şahsınıza ya da ailenize hakaret gibi algılayabilirsiniz, bu noktada abartıya kaçmamaya çalışmalısınız.

Önümüzdeki günlerde duygusal dalgalanmalar yaşamanız olası. Bu nedenle biraz kontrollü ve sakin olmanız gerekiyor. Sınırların ortadan kalkması ile sorumluluklarınızı aksatmaya da meyilli olacaksınız. Sık sık kabuğunuza çekilip hayal kurmak ve kendinizi daha iyi hissetmek için sevdiğiniz etkinlikleri yapmak isteyeceksiniz. Kısa vadede hayal kurmak güzel olsa da sorumlulukların aksatılması sizi zora sokacaktır.

Bu dönemde aynı zamanda kendinizi kötü hissettiğinizde karşınızdaki kişiye söylemek istediklerinizi söyleme konusunda da zorlanacaksınız. Kendinizi ifade etmek daha zor hale gelecek. Bu nedenle önümüzdeki hafta iş görüşmeleri için fazla uygun değil. Ayrıca ikna etmeniz gereken birileri varsa onları ikna etme konusunda da zorluk yaşayabilirsiniz. Çünkü aklınızdan geçen yoğun düşünceleri anlatmak size zor gelecek.

Bu hafta içinde daha başarılı olmak için yaratıcılık enerjisi gerektiren konulara yönelmelisiniz. Yemek yapmak, bir şeyler üretmek ve yeni bir hobi edinmek için oldukça uygun bir zaman dilimine de girmiş bulunuyoruz. Yazılı her türlü konuda büyük ilerleme kaydedebilirsiniz bu nedenle sözlü konulardan uzak durun.

Merkür’ün Yengeç burcuna geçtiği bu süreçte iletişim beceriniz biraz düşük olacak ama hayal kurmaya ve gelecek planları yapmaya meyilli olacaksınız. Bol bol hayal kurun, kendinizi, hayatınızı ve etrafınızda olup bitenleri düşünün. Çünkü kısa süre sonra hızla harekete geçmek için buna ihtiyacınız olacak.