Merkür Venüs Lilith Üçlemesi

Bu hafta sonunda Merkür, Venüs ve Lilith Akrep burcunda bir araya geliyor. Peki bu yoğun gezegensel enerji bizi nasıl etkileyecek?

Öncelikle bu gezegensel karşılaşmanın oldukça yoğun karşılaşmalardan biri olduğunu söylemek mümkün. Venüs, Merkür ve Lilith asteroidinin aynı zaman diliminde Akrep burcunda karşılaşmaları bir üçleme oluşturmaları çok yoğun bir gezegensel enerjiye maruz kalacağımızı söylüyor.

Bu dönemde bir yandan Venüs ile Merkür’ün romantizm enerjisini hissedeceğiz diğer yandan da Kara Ay diye tabir edilen Lilith asteroidinin güç isteğine yetişmeye çalışacağız. Biraz yorucu ve yıpratıcı bir süreç geçirebiliriz ama bu süreçte aynı zamanda da kendi sınırlarımızı, gücümüzü ve yapabileceklerimizi keşfedeceğimizi söylemek mümkün.

Venüs, Merkür ve Lilith üçlemesi içimizdeki öfkenin dışarıya yansımasına ve kendimizi kontrol etmeden konuşmamıza da neden olabilir. Bu durumda biraz daha sakin olmaya çalışmamız her anlamda yararımıza olacaktır. Farklı deneyimlerle geçecek günlere hazır olun ve çatışmaya değil yapıcı enerjiye odaklanın.

Bu hafta içinde duygularınız değişecek ve alacağınız haberler düşüncelerinizin derinleşmesine neden olacak. Geçmişte yaşadıklarınızı hatırlayabilirsiniz ve isteklerinizi gözden geçirebilirsiniz. Kendinizi yenilemek ve radikal değişiklikler yapmak için kuvvetli arzular duyacaksınız. Geleceğe yönelik yeni hayalleriniz olabilir ve hayal gücünüzü uyandıran haberler alabilirsiniz.

Haftanın ilerleyen günlerinde ise arkadaşlarınız ile birlikte sinema, tiyatro ve eğlence yerlerine gidebilir, hayal gücünüzü uyandıran konular ile ilgilenebilirsiniz. Açık hava organizasyonlarına katılabilir, çevre gezilerine çıkabilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınız sizi arayabilir ve eski dostlarınız ile ilgili haberler alabilirsiniz.

Düşünceleriniz ve olaylara bakış açınız tamamen değişebilir. İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyacaksınız fakat sabırlı olun ve bu dönemde aklınızdan geçenleri söylemeden önce bir kez daha gözden geçirin. İddiacı ve inatçı bir tavır içinde bulunmamaya özen gösterin.

Önümüzdeki günlerde hareket halinde olmak ve değişik insanlar tanımak keyfinizi yerine getirecek. Yabancılar, farklı ortamlar ve değişik kalabalıklar içinde olmak hoşunuza gidecek. Yakın arkadaşlarınız ile görüşebilirsiniz ve aile büyükleriniz ile vakit geçirebilirsiniz. Öfkenize yenilmemeniz çok önemli. Düşüncelerinizi aklınıza gelir gelmez söylemeyin.

Hafta içinde sizi heyecanlandıracak karşılaşmalar olabilir ve sürprizler keyfinizi yerine getirebilir. İsteklerinizi söylemek için acele etmeyin. İsteklerinizi davranışlarınız ile hoş bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Sevdiklerinizin ilgisi ve iyimser bir tavır içinde bulunan dostlarınız sayesinde karmaşık düşüncelerden uzaklaşacaksınız. Hiç kimsenin kusursuz olamayacağını aklınızda tutarsanız çok daha rahat edersiniz.