Merkür – Uranüs Üçgeni – Sorunlar Çözülüyor

Bu hafta sonunda Yay burcundaki Merkür ile Koç burcunda geri hareket eden Uranüs arasında 25 derecelik bir üçgen açı oluşacak. Peki, Merkür – Uranüs üçgeni bizi nasıl etkileyecek?

Merkür ile Uranüs arasında oluşacak üçgen açının öncelikle çözümleri, motivasyonu ve dertlerin bitişini simgelediğini söylemek mümkün. Merkür ile Uranüs arasındaki üçgen açı kapana sıkılmış gibi hissedenlerin, ilerleyemeyeceğini düşünenlerin ve çare arayışında olanların imdadına yetişmek için geliyor.

3 Aralık’taki İkizler burcu Dolunay’ına kadar etkisi sürecek olan bu dönemde yepyeni bir sayfa açabilirsiniz. Motivasyonunuz düştüyse Merkür ile Uranüs sayesinde kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Bir şeyler üretmek için ilham kaynakları bulabilirsiniz. Kimse sizi duymuyor gibi geliyorsa artık birileri sesinizi duyacak.

Özellikle kendini yalnız hisseden ve ilişkisi olmayan burçlar için bu hafta içerisinde bir ilişkiye başlama ihtimali çok yüksek. İlişkisi olan ama kendiniz mutsuz hisseden ya da kalabalık ortamlarda bile kendini kimsesiz hissedenler için bu hafta mutlaka bir yardım eli uzatılacak. Bunun için yapmanız gereken tek şey yaralarınızın ve dertlerinizin ötesini görebilmek, gözlerinizi kocaman açmak olacak. Diğer her şeyi Merkür ile Uranüs sizin için halledecek.

Bu gezegensel karşılaşma sırasında Yay ile Koç burçları baskın olacağından dolayı hiç kimsenin söylemek ya da duymak istemediği şeyleri söyleme gücüne sahip olacağınızı söylemek mümkün. İnsanlar sizin çok cesur olduğunuzu düşünecek. Dürüstlüğünüzle pek çok kişiye ilham kaynağı olacaksınız. Bu hafta içinde daha fazla şaka yapacak, sosyal etkileşimlerinizde kendinizi inanılmaz derecede özgüvenli hissedecek ve her şeye bardağın dolu tarafından bakmayı başaracaksınız.

Merkür ile Uranüs arasında oluşacak üçgen açı ayrıca düşüncesiz tavırları olanların, kaba davranışlar içine girenlerin ve ani tepkiler verenlerin değişmesini sağlayacak. Önümüzdeki günlerde yaşayacağınız farklı deneyimler sayesinde olgunlaşma sürecine gireceğinizi unutmamalısınız. 3 Aralık’a kadar olan süreç hayatınızda çok büyük bir yer tutacak.

Bu dönemde zayıflıklarınızı, korkularınızı, endişelerinizi ve her türlü olumsuz düşüncenizi bir kenara bırakabilirsiniz. Sağlık sorunu yaşayanların sağlık sorunlarının geçeceğini ve kilo vermek isteyenler kilo vermeye başlayacağını söylemek de mümkün. Kısacası beslenme programınızı değiştirmek ya da kilo vermek ve farklı bir rutine başlamak istiyorsanız bu zaman dilimi sizin için çok uygun olacak.

Merkür – Uranüs üçgeninin etkili olduğu günlerde duygusallığınız artacak ama sizi rahatsız edecek bir boyuta ulaşmayacak. Boş yere ağlamayacaksınız ya da gülmeyeceksiniz. Sadece duygu yoğunluğunuz artacağından farklı hissetmeye başlayacaksınız. Bu açıdan sanatsal işlerle ilgilenenler için çok verimli bir dönem olabilir. Medya, pazarlama ve satış gibi alanlarda çalışanlar için de başarılı bir süreç olacak. Bu günleri çok iyi değerlendirmelisiniz çünkü bu süreç size çok iyi gelecek!