Merkür Satürn Karşılaşması Büyük Buluşma

13 Ocak Cumartesi günü Oğlak burcundaki Merkür ile Satürn arasında 2 derecelik bir karşılaşma olacak. Peki, Merkür – Satürn karşılaşması hayatımızı nasıl etkileyecek?

Merkür ile Satürn arasında oluşacak karşılaşma ile düşüncelerimizin netleşeceğini söylemek mümkün. Artık hem duygularımız hem de düşüncelerimiz tamamen netleşecek ve kendimizi ne konuda olursa olsun ifade etmeye hazır hale geleceğiz. Uzun süredir söylemek istediğiniz ama içinizde kalanları artık söyleyebileceksiniz.

Bu dönemde sözcükleri çok daha doğru bir şekilde kullanacağınızdan yazı, içerik veya yaratıcılık ile ilgili konularda çalışanlar çok başarılı olacaklar. Eğer maksimum başarıyı ve dayanıklılığı elde etmek istediğiniz bir konuda varsa bu işe başlamak ya da başladığınız işte ilerlemek için bu süreci kullanmanızda yarar olacaktır.

Merkür ile Satürn karşılaşması bu yılın başında karşımıza çıkan en önemli karşılaşmalardan biri olacak çünkü bu gezegensel karşılaşma ile güç ve hırs kavramları bir araya geliyor. Hırsınızın etkisi ile güce sahip olmak isteyeceksiniz. Oğlak enerjisinin desteği ile bunda başarılı da olacaksınız. Etkilemek istediğiniz kişileri etkilemek için harekete geçmenin de tam zamanı diyebiliriz.

Önümüzdeki günlerde ikna etmek istediğiniz kişilerle konuşun. Aile üyelerinize anlatmak istedikleriniz ya da patronunuz ile konuşmak istedikleriniz varsa yine bu süreç bunların tam zamanı olacak. Resmi kurumlarda işi olanların, vergi yatırma, borç ödeme gibi sorunlarla boğuşanların çözüm bulması için de uygun bir zaman dilimindeyiz.

Merkür – Satürn karşılaşması sırasında hayatımız gerçekler üzerine kurulu olacak. Sizi kandırmak, sahtecilik ya da dolandırıcılık yapmak isteyenlerin işleri ellerine yüzlerine bulaşacak. Gerçekler, doğrular ve adaletin ön plana çıkacağı bu süreçte kimsenin haksızlığa uğramayacağını söyleyebiliriz. Hakkınızı aramak istediğiniz bir konu varsa bu konuda da hemen harekete geçebilirsiniz.

Bu dönemde uzun süredir reddetmek veya kurtulmak istediğiniz kişi ya da konularda sonsuza dek kurtulacaksınız. Son kararlarınızdan pişman olmayacağınız, kurallar ve disiplin konularında problemler yaşanmayacak çok önemli bir zaman diliminde olduğumuzu unutmayın. Artık kalbinizin sesine inanabilirsiniz çünkü size son sözlerini söylüyor olacak.

Merkür – Satürn karşılaşmasını daha iyi değerlendirmek için gerçeklikten uzaklaşmayın, kendinize ya da başkalarına yalan söylemeyin. Bu gezegensel karşılaşmanın herkesi genel anlamda eğitim ya da iş konularına yaklaştıracağını da unutmamak gerekli. Başarmak istediklerinize odaklandığınız sürece hayal kırıklığına uğramayacaksınız. Hem fiziksel hem de zihinsel enerjiniz çok yükselecek. Sakın yolunuzdan sapmayın.