Merkür Koç Burcuna Geçiş Yapıyor

17 Nisan’ı 18 Nisan’a bağlayan gece Merkür Koç burcuna geçiş yaptı. Peki, Merkür’ün Koç burcuna geçmesi bize neler getirecek?

Merkür’ün Koç burcuna geçmesi ile birlikte Koç burcunun hayatımızda büyük bir etki yapacağını söyleyebiliriz. Bu dönemde hepimiz çok daha azimli ve sabırlı davranıp hedefe kitleneceğiz. Bu geçişin gerçekleşmesi aslında büyük oranda olumlu etkiler doğuracak. Merkür’ün Koç burcuna geçişi hepimizin hedefleri için biraz daha fazla çalışması gereken bir döneme girdiğini ifade ediyor.

Merkür’ün Koç burcuna geçişinin bir diğer etkisi de temel ihtiyaçlarımızın değişmesi olacak. Bu dönemde hedeflerimize kilitleneceğimizi söylemiştik. Artık hedeflerimizin temel ihtiyacımız haline gelmesi de olası. Hedeflerimiz olmadan yaşayamayacağımızı bile düşünecek kadar ileri gidiyoruz. Bu hafta hepimiz Koç gibi güçlü hissedeceğiz ama Koç burcunun bir diğeri özelliği olan öfke de hayatımıza giriyor. Aman dikkat! Merkür’ün Koç burcuna geçmesi ile biraz daha agresif hale gelebilir, etrafımızdakileri kolayca kırabiliriz. Bu anlamda çok dikkatli olmamız gereken bir zaman diliminin içinde olacağız, unutmayın.

Merkür’ün Koç burcuna geçmesi diğer yandan hepimiz için birlik enerjisini de ifade ediyor. Bu dönemde birlik olma arzumuz artacak. Bu da evliliklerin, evlilik tekliflerinin, düğünlerin, nişanların, iş ortaklıklarının artacağı bir döneme girdiğimiz anlamına geliyor. Evlenmek istiyorsanız Merkür’ün Koç burcuna geçtiği dönem sizin için biçilmiş kaftan. Partnerinize evlilik teklif edebilir ya da çoktan evlilik teklifli ettiyseniz nişan töreninizi bu döneme alabilirsiniz.

Bu dönemde hedeflerinizi iyi düşünmeli ve gerçekten ne elde etmek istediğinize odaklanmalısınız. Bu sayede hedeflerinize kilitlenip hiç olmadığı kadar kararlı bir şekilde onu elde edebileceksiniz. Bir Koç koşarken kimse nasıl onun önüne çıkmaya cesaret edemezse, bu dönemde sizin de önünüze hiç kimse çıkamayacak, unutmayın. Bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz.

Merkür’ün Koç burcuna geçtiği dönemde dikkat etmeniz gereken iki konu olacak birincisi daha önce de belirttiğimiz gibi öfke sorunları ikincisi ise ani öfkenin sebep olacağı ani parasal kararlar. Öfkeyle kalkan zararla oturur sözü bu dönemi ifade ediyor diyebiliriz. Bu yüzden öfkenize hakim olduktan sonra karar almalısınız. Özellikle de finansal konularda dikkatli olmanızda fayda olacak. Koç burcunun güçlü enerjisini içinizde hissettiğinizde bu gücü hedefleriniz için kullanmaya çalışın. Yoksa yıkıcı olabilirsiniz!