Merkür Jüpiter Altıgeni

Bu hafta Oğlak burcundaki Merkür ile Akrep burcundaki Jüpiter arasında bir altıgen açı oluşacak ve hayatımızı etkileyecek. Peki, bu altıgenin etkileri ne olacak?

Oğlak burcundaki Merkür ile Akrep burcundaki Jüpiter arasında oluşacak altıgen açının genel anlamda ikili ilişkileri, ortaklıkları, iş ilişkilerini ve anlaşmaları simgelediğini söylemek mümkün. Hem geçmişten gelen konular hem de günümüzdeki bazı deneyimler önemli gündem maddeleri arasında olacak.

Bu altıgende Akrep ile Oğlak burçlarının enerjisi de hayatımızı yoğun şekilde etkileyecek diyebiliriz. Bu yüzden kariyer, eğitim hayatı ya da yakınlarımızın başarısı gibi konularda hırslarımızın bir anda ortaya çıkması mümkün. Biraz daha sakin kalmamız yararımıza olacaktır. Aksi takdirde hem kendi gururumuz kırılabilir hem de karşımızdaki kişilere haksızlık edebiliriz.

Merkür – Jüpiter altıgeninin hayatımızı etkisi altına aldığı süre içinde grup etkinliklerine katılmak yerine yalnız kalmayı ve iç sesinizi dinlemeyi tercih edebilirsiniz. Gezegensel enerjilerin etkisiyle özgürlüklerinize düşkün olacağınız için ilişkisi olan burçların biraz daha dikkatli olması gerekiyor, ilişkisi olmayan burçlar ise tam tersi daha sakin olacaklarından ruh eşlerini bulabilirler.

Bu dönemde disiplin ve kuralların da çok önemli olacağını unutmayın. Kural dışı davranmak canınızı sıkabilir. Pişman olacağınız adımlar atmak yerine mantıklı düşünmelisiniz. Gezegensel enerjilerin etkisiyle aile içinde ya da sevdiklerinizle ilgili ortaya çıkacak bir sır sizi çok şaşırtabilir. Bu durumda yine soğukkanlılığınızı korumak size büyük yarar sağlayacaktır, unutmayın.

Önümüzdeki günlerde biraz daha olumlu düşünmelisiniz çünkü ortaya çıkacak gerçekler her zaman çok güzel olmayabilir. Gerçekler acıdır sözünü bu hafta içinde yaşayacağız. Hem kendimiz hem de başkaları ile ilgili keşfettiklerimiz hayata bakış açımızın da değişmesine neden olacak. Duygu ve düşüncelerimizin değişeceği önemli deneyimler yaşamamız mümkün.

Bu dönemi olgunlaşma dönemi olarak da adlandırabiliriz. Gizli saklı hiçbir şey kalmayacak ve hayatımızda aslında kime güvenmemiz gerektiğini gösterecek farklı deneyimler yaşayacağız. Bu süreci hayatınızdan size değer vermeyen, sahte kişileri çıkartmak için de kullanabilirsiniz. Hırslarınızı kontrol etmeyi başarırsanız büyük başarılar elde edeceğinizi de unutmayın.

Hedeflerinize ve hayallerinize daha fazla odaklanın. Kendinize inanın ve olumlu düşünün. Önümüzdeki günlerin ardından hayata bambaşka gözlerle bakacak aslında neyin önemli neyin önemsiz olduğunu anlayacaksınız. Ağzınızdan çıkanları kulağınız duyarak konuşursanız fazla problem yaşamazsınız. Kontrolü elinizden bırakmayın ve motivasyonunuzu kaybetmeyin!