Merkür Gerilemesinin Burçlara Göre Etkileri

Merkür Mart ayının başından bu yana Koç burcunda gerilemeye devam ediyor. Peki burçlar bundan nasıl etkileniyor?

 

Koç: Burcunuzda gerileyen Merkür işlerinizin aksamasına neden olabilir ama uzun süreli ve kalıcı sorunlar oluşmayacak, merak etmeyin. Sadece biraz daha sakin olmaya çalışmalı ve sabırsız davranmamalısınız.

 

Boğa: Merkür gerilemesi sizi daha öfkeli, aksi ve huysuz yapabilir. Eğer kendinizi bunalmış ve ya sıkışmış hissediyorsanız etrafınızdakileri kırmak yerine biraz kabuğunuza çekilmeli ve dinlenmeye çalışmalısınız.

 

İkizler: Merkür gerilemesi nedeniyle işleriniz aksamayacak ya da ertelenmeyecek tam tersi hayatınız çılgınca yoğunlaşacak. Bu yoğunluğa ve koşuşturmacaya ayak uydurmak için daha düzenli olmalısınız.

 

Yengeç: Merkür gerilemesi hayatı sık sık sorgulamanıza ve biraz daha evhamlı olmanıza neden olabilir. Sizi boğan ve paniklemenize neden olan duygulardan arınmalısınız. Stres size hiç gelmeyecek, dikkat!

 

Aslan: Merkür gerilemesi nedeniyle daha alıngan ve saldırgan olacaksınız. Aile arasında yapılan organizasyonlarda bu tavırlarınız dikkat çekecek. Biraz daha sakin olmak için artık kontrolü elinize almanızın zamanı.

 

Başak: Merkür gerilemesi nedeniyle normalde gözünüze batmayacak detaylar bile sizi rahatsız edecek. Çok küçük nedenlerle mutlu olacağınız gibi bazen de her konuyu kafanıza takacaksınız. Tüm duygularınız yoğunlaşacak.

 

Terazi: Merkür gerilemesi nedeniyle normal huylarınızın tamamen dışına çıkacaksınız. Bu süreç sizi bambaşka biri haline getirebilir. Ayrıca yapmak istediğiniz çılgın fiziksel değişikliklere karşı biraz dikkatli olmalısınız.

 

Akrep: Merkür gerilemesi sırasında kendinizi büyük bir yükün altında hissedeceksiniz ancak bunun sadece gezegensel enerjilerin bir oyunu olduğunu unutmamalısınız. Alacağınız en iyi önlem tamamen iyimser olmak olacak.

 

Yay: Merkür gerilemesi sizi hayatınızla ve hayatınızdaki insanlarla ilgili düşünmeye sevk edecek. Belli konularda düşünceleriniz değişebilir ve bu sizi rahatsız edebilir. Ancak artık değişime ayak uydurma zamanınız geldi.

 

Oğlak: Merkür gerilemesi sırasında çok iş yapmasanız bile ağır yük taşımış gibi yorgun hissedebilirsiniz. Uyku ve beslenme düzeninizin değişmesi de mümkün. Biraz kendinizi rahatlatmaya çalışmanız gerekiyor.

 

Kova: Merkür gerilemesi sizi teğet geçecek ve bu gerileme nedeniyle gecikmeler, ertelemeler yaşamayacaksınız. Ancak maddi konularda sizi etkilemeyen bu enerji duygular krizlerine ve duygusal patlamalara neden olabilir, dikkat!

 

Balık: Merkür gerilemesi nedeniyle sizi çok etkileyecek ve hatta derinden sarsacak deneyimler yaşayabilirsiniz. Bu deneyimler sizi yıkmayacak ya da yıldırmayacak, tam tersi büyük bir olgunlaşma sürecine sokacak.