Merkür Gerilemesinde Burçların Yapması Gerekenler

Merkür Gerilemesi başladı ve hayatımızı etkisi altına aldı. Peki bu süreci daha kolay atlatmak için ne yapmalıyız?

 

  1. Eğitim ve Kariyer Konusunda

Yeni anlaşma ve sözleşme yaparken çok dikkatli olun. Merkür’ün Retro zamanlarında yapılan anlaşmalarda problemler çıkmaktadır. Bu dönemlerde randevularınıza gecikebilir, toplantılar geç başlayabilir. Çok önemli evrak ve eşyalarınız kaybolabilir. Bu dönemlerde anlaşma yapmak zorundaysanız, anlaşma maddelerini çok dikkatli bir şekilde okuyun. Ya da eğitiminizle ilgili karar almanız gerekiyorsa bunu tekrar tekrar düşünmelisiniz. Gerekirse bir danışmandan ve bir profesyonelden bu kararı gözden geçirmesini rica edin.

 

  1. Günlük Hayat

Bu dönemde çok mecbur kalmadıkça alışveriş yapmayın. Ürünler ya arızalı çıkacaktır ya da Merkür güçlendiği zaman fiyatı düşecek, keyfinizi kaçıracaktır. Bilhassa elektronik eşyalarda, yeni otomobillerde bu dönemde problemler çıkabilir. Siz en iyisi Merkür Retro iken arzu ettiğiniz ürünü gidip beğenin ve onu almayı Merkür’ün güçlendiği zamana bırakın. Aslında Merkür gerilerken yapabileceğiniz başka olumlu şeyler var; örneğin yarım bıraktığınız tüm işlerinizi bitirebilir, tamamlanmamış bir tedaviye devam edebilirsiniz. Evinizde atılacakları atabilir, ev ve ofisinizde köşe bucak bir temizlik yapabilir, eski müşterilerinizi arayarak bir randevu ayarlayabilirsiniz. Ayrıca daha önceden tanıdığınız insanlarla bolca vakit geçirmek sizi inanılmaz mutlu edecektir.

 

  1. Seyahat

Merkür, seyahatleri sembolize ettiği için bu dönemde seyahat ederken çok çeşitli aksilikler yaşamanız olasıdır. Eğer kendi aracınızla yola çıkacaksanız, arabanızın bakımlı olduğundan emin olun. Yanınıza yol haritaları alın, arabanızın muayenesi ve sigortasına dair evrakları, ruhsatı yanınıza aldığınızdan emin olun. Eğer uçak ile seyahat edecekseniz, biletlerinizi, pasaportunuzu iki kere kontrol edin. Gittiğiniz yerde kalacağınız yerin rezervasyonunun yapıldığından emin olmalısınız çünkü Merkür pek çok karışıklığa sebep olabilir. Telefon, laptop gibi değerli eşyalarınızı kaybedebilir ya da çaldırabilirsiniz, dikkat edin. Aslında eğer mecbur değilseniz hiç seyahate çıkmayın.

 

  1. Bilgiler

Verilerinizi yedekleyin. Bu dönemde yeni bir virüsün saldırısına uğrayabilirsiniz veya eskiden makinenize girmiş bir virüs aktive olarak verilerinizi silebilir. Bu sizin hem önemli bilgilerinizi kaybetmenize hem de maddi zarara uğramanıza sebep olabilir.

 

  1. Aşk ve İlişkiler

Bu dönemde duygusal ilişkilerinizde karışıklıklar yaşayabilir, karşılıklı iletişim sorunları, kararsızlıklar ve uyumsuzluklarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde eşiniz veya partneriniz sürekli karar değiştirebilir. Bir gün sizden ayrılmak isterken ertesi günü sizi ne kadar çok sevdiğinden bahsedebilir. Bu dengesiz dönemlerde en iyisi ilişkiniz hakkında çok fazla konuşmayın ve kesin kararlar almayın çünkü bu kararlar çok sağlıklı olmayacak ve gerçekleri göstermeyecektir. Eğer bu dönemde ayrılırsanız Merkür ilerlediğinde yeniden birlikte olacaksınız ya da problemlerinizi yeniden çözmek için karşılıklı konuşacaksınız. Bunu unutmayın.

 

  1. Yaratıcılık

Yaratıcılık kullanarak çalışıyorsanız, üzerinde çalıştığınız proje konusunda üstlerinizin veya müşterinizin bu dönemde pek çok talebi olabilir. Hatta bu talepler size tuhaf gelebilir. Bu dönemde iş yaparken bilhassa mimarlar, içmimarlar bunun yanında yazı ve medya ile ilgili işler yapan bireylerin birbirlerini yanlış anlama gibi sorunlardan dolayı projeleri iptal olabilir. Bu sinir bozucu olayları yaşamak istemiyorsanız, görüşmelerinizde ufak not kağıtları kullanarak not alabilir ve karşınızdaki kişinin taleplerini detaylı bir şekilde anlamaya çalışabilirsiniz.

Genel anlamda Merkür Gerilemesinde bunlara dikkat ederseniz hayatınızın çok daha kolay ilerlediğini fark edeceksiniz.