Merkür Boğa Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta sonunda Merkür Boğa burcuna geçiş yapacak ve hayatımızı etkisi altına alacak. Peki, Merkür’ün Boğa burcuna geçmesi bize neler getirecek?

Merkür’ün Boğa burcuna geçmesi Boğa burcunda Yeni Ay’ın hemen ardından geldiği için Boğa enerjisinin iyice yükseleceğini ifade etmek mümkün. Önümüzdeki günlerde bu gezegensel değişimle birlikte Boğa enerjisi tavan yapacak.

Boğa burcunun genel özelliklerine baktığımızda hedeflerine ve hayallerine bağlı, dikkatlerini toplama yetenekleri ciddi anlamda yüksek, güvenilir, riske girmeden yaşayan bireyler olduklarını ifade etmek mümkün. Ayrıca sıcakkanlı, doyumlu, iyi organize olan ve finansal konularda da başarılı olduklarını söyleyebiliriz.

Bu dönemde bu özelliklerin tamamını tüm burçlar hissedecekler. Bunu çok rahat bir şekilde söylemek mümkün. Aynı zamanda Boğa burcuna geçen gezegen Merkür olduğu için Merkür’ün özellikleri de tüm burçlar tarafından hissedilecek ama Merkür’ün genel anlamda çalkantılı bir kaotik yapısı karşımıza çıkmayacak, sadece olumlu özelliklerini hissedeceğiz.

Boğa oldukça baskın burçlardan biri olduğu için Merkür’ün olumsuz özelliklerini kendi içine alacak, sadece olumlu özelliklerini hissetmemizi sağlayacak. Bu nedenle önümüzdeki günleri çok iyi bir şekilde değerlendirmeliyiz. Sorunları çözmek, değişmek, yeni hobiler edinmek, spora veya diyete başlamak, kötü alışkanlıklardan kurtulmak için çok uygun bir dönem bizi bekliyor.

Merkür’ün Boğa burcuna geçmesi ile birlikte aynı zamanda geçmişle ilgili konular gündeme gelebilir. Bu konuları da fazla sorun yaşamayacak şekilde atlatmamız, geçmişe fazla takılmamamız ve rahatlamaya çalışmamız gerekiyor. Bu günlerde geleceğe ya da geçmişe fazla odaklanmak yerine anı yaşamaya bakalım.

Tüm burçlar Merkür’ün Boğa burcuna geçmesi ile birlikte yepyeni bir sürece başlıyorlar. Daha önce de ifade ettiğimiz üzere bu gezegensel olayın Boğa Yeni Ay’ı ile birlikte gerçekleşiyor olması çok büyük bir önem taşıyor. Cesaretimiz artacak, kendimizi güvende hissetmek için ne gerekiyorsa yapacağız ve hayatımızdaki problemli durumlardan tamamen kurtulacağız.

Önümüzdeki günlerde karşımıza çıkan fırsatları iyi değerlendirelim, daha sakin ve yapıcı bir şekilde kimseyi kırmadan sorunlarımızı çözelim. Kısacası ruhsal bir bahar temizliği yapmaya başlayalım. Böylece artık sürekli aklımızı kurcalayan konular geride kalacak ve hiç olmadığımız kadar zinde, mutlu, enerjik, neşeli hissedeceğiz.

Merkür’ün Boğa burcuna geçişini genel anlamda bir bahar temizliği gibi düşünmeyi ve bunun için gerekeni yapmayı unutmayın. Boğa enerjisi size diğer konularda yol gösterecek, bundan emin olabilirsiniz.