Merkür Akrep Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta içinde Merkür Akrep burcuna geçiş yapıyor ve hayatımızı etkisi altına alıyor. Peki, Merkür’ün Akrep burcuna geçmesi bize neler getirecek?

Merkür’ün Akrep burcuna geçmesi ile hayatımızda oldukça önemli bir döneme giriyoruz. Herkesin sırları açığa çıkacak, dönüm noktaları yaşayacağız ve bu günlerin hayatımızın geri kalan kısmına çok büyük bir etkisi olacak.

Haftaya yüksek bir enerji ile başlayacaksınız. Olaylar karşısında yapıcı bir tavır içinde bulunabilirsiniz ve isteklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile aranızdaki iletişim güçlü olacak ve beklediğiniz desteği alacaksınız. Sonrasında ise duygularınız harekete geçecek ve anneniz veya çevrenizdeki anneler ile görüşeceksiniz. Dışarı çıkmak ve hareket halinde olmak keyfinizi yerine getirecek.

Önümüzdeki günlerde yeni atılımlarda bulunmak için kuvvetli arzular duyabilirsiniz ve sizi destekleyeceğini düşündüğünüz yakınlarınızı arayabilirsiniz. Ayrıca güzellik ve bakım ürünleri ile ilgilenebilir, dikkatinizi kendinize odaklayabilirsiniz. Özellikle parasal konulara yönelik yeni projeler yapabilirsiniz ve arada bazı teklifler ile karşılaşabilirsiniz.

Bu süreçte uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınız ile karşılaşabilirsiniz ve unuttuğunuz eski projelerinizi hatırlayabilirsiniz. Girişimde bulunmadan önce araştırmak için uygun bir zaman. Aynı zamanda iletişim ve haberleşme trafiğinizin hareketli olacağı bir zaman dilimi. Ancak duyduğunuz haberlerden etkilenebilirsiniz ve endişe duyabilirsiniz. Hayal gücünüzü olumlu yönde kullanmak için gayret göstermeniz gerekiyor.

Merkür’ün Akrep burcuna geçmesi ile birlikte karşılaşacağınız bazı olaylar dikkatinizi dağıtabilir. Kaybetmek ve benzeri duygular yüzünden yapmanız gereken pratik işleri yaparken zorlanmanız mümkün. Hareket halinde olmak keyfinizi yerine getirecek ancak kaygılı kişiler ile yapacağınız görüşmelerde tedbirli olmanız gerekiyor. Hafta sonuna doğru hayatınız biraz daha yavaşlarken ideallerinizi gözden geçireceksiniz.

Bu hafta içinde geleceğe yönelik istekleriniz ve idealleriniz değişiyor. Düşüncelerinizi arkadaşlarınıza anlatabilirsiniz ve çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz. Farklı organizasyonlara katılabilir ve ilginç davetler alabilirsiniz. Bu arada sürpriz teklifler ile karşılaşmanız mümkün. Aklınızdan geçenleri söylemeden önce bir kez daha düşünün. Düşündükleriniz ile karşınızdaki kişinin anladıkları farklı olabilir.

Merkür ve Akrep enerjilerinin etkisiyle duygularınız yükseliyor. Aklınız yerine duygularınız ile hareket ederseniz başarılı olacaksınız. Bunu unutmamalısınız. İçinizdeki enerji artacak; bu sayede diğer insanlarla olan ilişkileriniz, hem de ekonomik durumunuz düzelecek. Endişelendiğiniz konuları atlatmanıza çok az kaldı, bu süreci iyi değerlendirmeli ve hayatınızı yoluna sokmalısınız. Sorunlar çıkarsa da soğukkanlılığınızı koruyun.